Ποδόσφαιρο

Ευχαριστημένος από τις ακαδημίες ο Κόλκα

Ευχαριστημένος από τις ακαδημίες ο Κόλκα

Ικανοποιημένος από το επίπεδο το οποίο βρίσκονται οι ακαδημίες του Παναθηναϊκού εμφανίστηκε ο Γιόνας Κόλκα μετά την συνάντηση που είχε με ανθρώπους της ομάδας.

Σε εξαιρετικό κλίμα έγινε η συνάντηση του Γιόνας Κόλκα με ανθρώπους του Παναθηναϊκού ενόψει της συνεργασίας με την Αϊντχόφεν στις υποδομές.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής έδειξε απόλυτα ικανοποιημένος από το επίπεδο των «φυτωρίων» του «τριφυλλιού» και παράλληλα σχολίαζε ενθουσιασμένος την παρουσία τόσων πολλών πρώην παικτών σε καίρια πόστα, μετά την πρώτη ομάδα του Παναθηναϊκού, και στην ακαδημία.

Ο Φινλανδός, παρουσία του Τάκη Φύσσα γνωρίστηκε με τον Γιάννη Σαμαρά και τον Χενκ Χέντερ με τους οποίους συνομίλησε γα αρκετή ώρα.

Στη συνέχεια, έκανε μια παρουσίαση του πλάνου ανάπτυξης των ακαδημιών της PSV, το οποίο ταιριάζει μάλιστα σε πολλούς τομείς με το project των ακαδημιών του Παναθηναϊκού!

Παναθηναϊκός: Σε ελεύθερο κανάλι το ματς με την Τσέλσι!
POPULAR NOW Παναθηναϊκός: Σε ελεύθερο κανάλι το ματς με την Τσέλσι!

Κοινή διαπίστωση των δύο πλευρών,είναι ότι υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορεί να γίνουν σε συνεργασία, όπως η δημιουργία ενός τουρνουά είτε στην Ελλάδα είτε στην Ολλανδία, μεταξύ των ομάδων που είναι ήδη σε συνεργασία με την Αϊντχόφεν. Οι δύο πλευρές δεσμεύτηκαν για νέα συνάντηση στο άμεσο μέλλον.

⚽ Διάβασε όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό στο ποδόσφαιρο

FOLLOW
Newsletter Ενημερώσου για τις πιο πράσινες ειδήσεις της ημέρας
Καθημερινά όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό και τα blogs του panathinaikos24.gr στο inbox σου.
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ