ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Ντέρμπι για τα «φίνα κορίτσια»

Ντέρμπι «αιωνίων» περιλαμβάνει το μενού της 5ης αγωνιστικής στην Α1 γυναικών με τον Παναθηναϊκό να κοντράρεται στου Ρέντη με τον Ολυμπιακό.

Ντέρμπι για τα «φίνα κορίτσια»

Οι «πράσινες» του Ρούση δεν αντιμετωπίζουν αγωνιστικά προβλήματα και θέλουν στο πρώτο ντέρμπι της σεζόν να δείξουν το ανταγωνιστικό τους επίπεδο και να πάρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Αμφότερες οι ομάδες είναι αήττητες και θέλουν το θετικό αποτέλεσμα για να πάρουν… προβάδισμα.

Στα της… βαθμολογίας, ο Παναθηναϊκός έχει 12 βαθμούς, ενώ ο Ολυμπιακός που είχε ρεπό την προηγούμενη αγωνιστική έχει 9 βαθμούς (ρεπό αυτή την αγωνιστική η επίσης αήττητη ΑΕΚ).

Ο προπονητής του τριφυλλιού, Γιώργος Ρούσης ανέφερε σχετικά με την αυριανή αναμέτρηση:

«Παίζουμε το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς απέναντι σε μια πολύ δυνατή ομάδα που για τους πιο πολλούς είναι το μοναδικό φαβορί του πρωταθλήματος και επειδή είναι εκτός έδρας ο βαθμός δυσκολίας είναι ακόμη μεγαλύτερος.  Η αλήθεια είναι ότι ο Ολυμπιακός έχει κάνει τις πιο ηχηρές και ποιοτικές μεταγραφές αλλά είμαστε αποφασισμένοι να τα δώσουμε. Αν λειτουργήσουμε σαν ομάδα και με απόλυτη συγκέντρωση να λειτουργήσουμε σαν ομάδα με απόλυτη συγκέντρωση μπορούμε  να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Σάββατο 8/11/2014

20.30 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο (Μουλά Ειρ.Κυριοπούλου/Πολίτης)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.