CREATE IMAGE ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Νίκες για Λάτσιο και Ουν. Εσπανιόλα

Νίκες για Λάτσιο και Ουν. Εσπανιόλα

Όπως είναι λογικό, κάθε Δευτέρα οι επιλογές δεν ιδιαίτερα αυξημένες. Παρόλα αυτά, υπάρχουν κάποια σημεία τα οποία ξεχωρίσαμε από Ιταλία, Ελλάδα και Χιλή, ενώ σημείο υπάρχει και απ’ το μπάσκετ. Πάμε να δούμε αναλυτικά τα προγνωστικά του Betarades.gr. Παράλληλα, επειδή όλο και περισσότεροι ψάχνουν τρόπο να στοιχηματίσουν στο Ίντερνετ, στο Betarades.gr μπορείτε να ενημερωθείτε αναλυτικά για τις Καλύτερες Εταιρείες Στοιχημάτων.

Όπως είναι λογικό, κάθε Δευτέρα οι επιλογές δεν ιδιαίτερα αυξημένες. Παρόλα αυτά, υπάρχουν κάποια σημεία τα οποία ξεχωρίσαμε από Ιταλία, Ελλάδα και Χιλή, ενώ σημείο υπάρχει και απ’ το μπάσκετ. Πάμε να δούμε αναλυτικά τα προγνωστικά του Betarades.gr.

Παράλληλα, επειδή όλο και περισσότεροι ψάχνουν τρόπο να στοιχηματίσουν στο Ίντερνετ, στο Betarades.gr μπορείτε να ενημερωθείτε αναλυτικά για τις Καλύτερες Εταιρείες Στοιχημάτων.

«Ποδαρικό» με νίκη η Λάτσιο

Ξεκινάμε τα σημερινά μας προγνωστικά απ’ την Serie A και το ντέρμπι της Λάτσιο με τη Σαμπντόρια, στο οποίο θα πάμε με τον «1» σε απόδοση 1.90. Αήττητη παραμένει η Λάτσιο στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές για το πρωτάθλημα της Serie A. Μετά τις δύο σερί ήττες από τις Έμπολι (2-1 εκτός έδρας) και Γιουβέντους (3-0 εντός έδρας) το συγκρότημα του Στέφανο Πιόλι πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης κόντρα στις Πάρμα (2-1 εκτός έδρας) και Αταλάντα (3-0 εντός έδρας), ενώ μοιράστηκε από ένα βαθμό με τις Κιέβο (0-0 εκτός έδρας) και Ίντερ (2-2 εκτός έδρας). Κόντρα στη Σαμπντόρια οι Λατσιάλι προέρχονται από τρεις σερί εντός έδρας νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Αήττητοι οι Γενοβέζοι στις τελευταίες 7 αγωνιστικές, προέρχονται όμως από πέντε ισοπαλίες στα τελευταία έξι ματς, εκτός έδρας δέχτηκαν γκολ στα τελευταία πέντε παιχνίδια.

«Ανοιχτό» ματς στην Ξάνθη

«Δυνατό» σημείο προκύπτει και από τη Σούπερλιγκ και είναι το Over 2,5 σε απόδοση 2.15 στον αγώνα Ξάνθη – Πανθρακικός. Κόντρα στον Πανθρακικό, σ’ ένα ματς με ιδιαιτερότητες λόγω του τοπικού χαρακτήρα, οι γηπεδούχοι θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες, να εκμεταλλευτούν για ακόμη μια φορά την έδρα τους και να «πατήσουν» ξανά στην πρώτη πεντάδα. Εντός έδρας είναι ίσως η πιο αποδοτική ομάδα της Σούπερλιγκ, αφού απ’ τους διαθέσιμους 21 πόντους (7 ματς), πήρε τους 19! Στα τελευταία δύο ματς στα «Πηγάδια» μάλιστα, κόντρα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό, σκόραρε συνολικά 8 γκολ! Σε καλό σημείο ήρθε η διακοπή για τον Πανθρακικό, που δεν πατούσε καλά στα τελευταία παιχνίδια. Παρά το γεγονός ότι η ομάδα της Κομοτηνής έπαιξε εντός έδρας τα 4/5 τελευταία ματς, τα αποτελέσματα δεν ήταν τα επιθυμητά. Πήρε τρεις ισοπαλίες με Εργοτέλη (0-0), Αστέρα Τρίπολης (1-1) και Βέροια (1-1) και μόλις μια νίκη με τον Πλατανιά (1-0). Στο μεσοδιάστημα διασύρθηκε εκτός έδρας απ’ τον Παναθηναϊκό με 4-0. Προέρχεται από έξι σερί εκτός έδρας ήττες, στις τέσσερις τελευταίες δέχτηκε συνολικά 15 γκολ, δηλαδή περισσότερα από 3,5 γκολ ανά παιχνίδι!

Ξεκινά με νίκη η Ουνιόν Εσπανιόλα

Πάμε στη Χιλή και στον αγώνα Ουνιόν Εσπανιόλα – Αουντάξ Ιταλιάνο, στον οποίο επιλέγουμε τη νίκη για τους γηπεδούχους σε απόδοση 2.05. Ξεκίνησε το Απερτούρα με όνειρα διεκδίκησης του τίτλου, ωστόσο στην πορεία η Ουνιόν Εσπανιόλα συμβιβάστηκε με μια θέση στα πλέι οφ, την οποία μάλιστα «ίδρωσε» για να εξασφαλίσει. Σ’ αυτά έπεσε πάνω στη σούπερ φορμαρισμένη Σαντιάγκο Γουόντερερς και αποκλείστηκε στα ημιτελικά. Παρέμεινε στην άκρη του πάγκου για το Κλαουσούρα ο Χοσέ Λουίς Σιέρα, με την ελπίδα ότι οι «Ισπανοί» θα έχουν περισσότερο πρωταγωνιστικό ρόλο. Θετικά σχόλια προκάλεσαν οι μεταγραφές, σήμερα θα υπάρχει ενθουσιασμός και αρκετός κόσμος στις κερκίδες. Καλό Απερτούρα έκανε η Αουντάξ Ιταλιάνο, στο φινάλε τέθηκε εκτός της ζώνης του υποβιβασμού στη συγκεντρωτική βαθμολογία κι έτσι πάει με καλύτερη ψυχολογία στο Κλαουσούρα, το οποίο αναμένεται κρίσιμο για το μέλλον της στην πρώτη κατηγορία. Χρειάζεται αντίστοιχη πορεία με το Απερτούρα για να κερδίσει την παραμονή, έχει τα φόντα και την ποιότητα για να τα καταφέρει.

Στο Under 148.5 το ντέρμπι στην Κωνσταντινούπολη

Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις μας με την επιλογή του Under 148.5 στο ντέρμπι Μπεσίκτας – Εφές Αναντολού σε απόδοση 1.91. Έξι συνεχόμενες νίκες έχει επιτύχει η Μπεσίκτας στην τουρκική λίγκα και κατοικεί στην κορυφή με τις Εφές και Ούλκερ με ρεκόρ 10-3. Στον αντίποδα, τέσσερις σερί νίκες για την Εφές στην τουρκική TBL και με ρεκόρ 10-3 ισοβαθμεί στην κορυφή με τις Μπεσίκτας και Ούλκερ. Την τελευταία αγωνιστική του 2014 η Εφές έκανε την καλύτερή της φετινή εμφάνιση αφού επικράτησε της Ούλκερ 85-67.

Στο σημερινό ντέρμπι δίνεται οριακό φαβορί η Εφές αλλά δεν πρέπει κανείς να υποτιμήσει την Μπεσίκτας. Σε ντέρμπι που περιλαμβάνει την Εφές μονόδρομος επιλογή είναι το Under 148.5. Το Under 148.5 δεν επαληθεύεται από τα νούμερα της Μπεσίκτας, αφού διαθέτει την καλύτερη επίθεση της λίγκας με 82.5 πόντους ανά παιχνίδι, όμως αυτό που ξέρει καλά να κάνει ο Ίβκοβιτς είναι να καταστρέφει το παιχνίδι του αντιπάλου. Η Εφές κατάφερε και κράτησε την Ούλκερ των 81.5 πόντων μέσο όρο στους 67 αν και δέχθηκε 39 σε 12 λεπτά.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι πάμε στοίχημα και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

Ακολούθησε το στο Google News
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Αλλαγή δεδομένων στην Εφές ενόψει Παναθηναϊκού

Αλλαγή δεδομένων στην Εφές ενόψει Παναθηναϊκού

Συμφωνία-φωτιά για την Cosmote TV!

Συμφωνία-φωτιά για την Cosmote TV!

Οι σειρήνες ηχούν: Αυτή η ομάδα θέλει τον Μιλουτίνοφ!

Οι σειρήνες ηχούν: Αυτή η ομάδα θέλει τον Μιλουτίνοφ!

Euroleague: Με Κέντρικ Ναν και μια έκπληξη η κορυφαία πεντάδα – Πότε ανακοινώνεται ο MVP της σεζόν

Euroleague: Με Κέντρικ Ναν και μια έκπληξη η κορυφαία πεντάδα – Πότε ανακοινώνεται ο MVP της σεζόν

Λεσόρ: «Αν το πόδι μου μπορούσε να μιλήσει…»

Λεσόρ: «Αν το πόδι μου μπορούσε να μιλήσει…»

Ισοπέδωση: Δεύτερο κόμμα πλέον η ΝΔ!

Ισοπέδωση: Δεύτερο κόμμα πλέον η ΝΔ!

Ανατροπή με Βαγιαννίδη και Σπόρτινγκ!

Ανατροπή με Βαγιαννίδη και Σπόρτινγκ!

«Για να επιστρέψει ο Λεσόρ πρέπει να είμαστε 100% σίγουροι – Αισιοδοξούμε ότι θα γίνει σύντομα»

«Για να επιστρέψει ο Λεσόρ πρέπει να είμαστε 100% σίγουροι – Αισιοδοξούμε ότι θα γίνει σύντομα»

«Στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού 17χρονος τερματοφύλακας»

«Στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού 17χρονος τερματοφύλακας»

Παίρνεις τον Μπερνάρ και χάνεις τον…

Παίρνεις τον Μπερνάρ και χάνεις τον…

Τα πρωτοσέλιδα της ημέρας για τον Παναθηναϊκό

Τα πρωτοσέλιδα της ημέρας για τον Παναθηναϊκό

Δύο σεισμοί στον Αργοσαρωνικό – Αισθητοί στην Αττική

Δύο σεισμοί στον Αργοσαρωνικό – Αισθητοί στην Αττική

Την ώρα που είχε κρεμαστεί στα μανταλάκια: Το στοιχείο που είδε ο εισαγγελέας και αθώωσε τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο

Την ώρα που είχε κρεμαστεί στα μανταλάκια: Το στοιχείο που είδε ο εισαγγελέας και αθώωσε τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο

Χίφι: “Δεν ξέρω αν υπάρχουν καλύτεροι φίλαθλοι από του Παναθηναϊκού”

Χίφι: “Δεν ξέρω αν υπάρχουν καλύτεροι φίλαθλοι από του Παναθηναϊκού”

Η Φούλαμ ετοιμάζει πρόταση 14 εκατομμυρίων στον Παναθηναϊκό για τον Γιώργο Βαγιαννίδη

Η Φούλαμ ετοιμάζει πρόταση 14 εκατομμυρίων στον Παναθηναϊκό για τον Γιώργο Βαγιαννίδη

Θέμα στις ΗΠΑ το sold out του Παναθηναϊκού: «Φανταστείτε να ήταν έτσι το ΝΒΑ…» (vids)

Θέμα στις ΗΠΑ το sold out του Παναθηναϊκού: «Φανταστείτε να ήταν έτσι το ΝΒΑ…» (vids)

Παναθηναϊκός: Παίρνει Παπαλεξίου!

Παναθηναϊκός: Παίρνει Παπαλεξίου!

Βρανόπουλος: «Χρειάζομαι στήριξη με ισχυρή πλειοψηφία στο ΔΣ για να μην περάσουμε τα ίδια – Αυτοί είναι οι 6 που είναι μαζί μου»

Βρανόπουλος: «Χρειάζομαι στήριξη με ισχυρή πλειοψηφία στο ΔΣ για να μην περάσουμε τα ίδια – Αυτοί είναι οι 6 που είναι μαζί μου»

Παναθηναϊκός: Ηττα από τον Ολυμπιακό

Παναθηναϊκός: Ηττα από τον Ολυμπιακό

Τις απαγορεύει: Η απόφαση του Άδωνι Γεωργιάδη για το ηλεκτρονικό τσιγάρο που θα προκαλέσει χαμό

Τις απαγορεύει: Η απόφαση του Άδωνι Γεωργιάδη για το ηλεκτρονικό τσιγάρο που θα προκαλέσει χαμό

FOLLOW
Newsletter Ενημερώσου για τις πιο πράσινες ειδήσεις της ημέρας
Καθημερινά όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό και τα blogs του panathinaikos24.gr στο inbox σου.
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ