ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Προβληματισμός…

Η χθεσινή εμφάνιση του Παναθηναϊκού, σε συνδυασμό με τις δυο ήττες και μια ισοπαλία στα τελευταία τρία παιχνίδια έχουν προβληματίσει τον Γιάννη Αναστασίου.

Προβληματισμός…

Οι «πράσινοι» δείχνουν να έχουν «αδειάσει», μετά και την απώλεια του πρωταθλήματος, γεγονός που το βγάζουν στο γήπεδο και παρουσιάζουν ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο από αυτό που μας είχαν συνηθίσει για μια σειρά αγώνων. Το αποκορύφωμα ήταν η εικόνα στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, με το 2-2 να είναι… κολακευτικό για το «τριφύλλι», καθώς οι Αρκάδες για περίπου 70 λεπτά έπαιξαν σαν τη γάτα με το ποντίκι τους «πράσινους» και θα μπορούσαν να είχαν φύγει με τη νίκη από το «Απόστολος Νικολαϊδης». Οι 23 τελικές, έναντι 7 του «τριφυλλιού» είναι ένα δείγμα…

Ο Παναθηναϊκός καλείται να συνέλθει, ενόψει των  πλέι οφ, εκεί που η πρώτη θέση είναι αναγκαία.  Ο Γιάννης Αναστασίου είναι προβληματισμένος με την εικόνα των παικτών του, θα προσπαθήσει στο διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος να μιλήσει, να τονώσει ψυχολογικά τους ποδοσφαιριστές του, αλλά και να τους περάσει το μήνυμα ότι το κίνητρο δεν έχει χαθεί.

Αλλωστε, ο επαγγελματίας ποδοσφαιριστής οφείλει να τα δίνει όλα μέχρι τέλους, ειδικά όταν παίζει σε μια τόσο μεγάλη ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.361 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.