ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ενδιαφέρον από Ινδία για τον Σισέ

Η ινδική Chennaiyin ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Τζιμπρίλ Σισέ.

Ενδιαφέρον από Ινδία για τον Σισέ

Ο 34χρονος αποχωρεί από την Μπαστιά και η έντονη επιθυμία του είναι να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» εξετάζουν προσεκτικά την περίπτωσή του, προτού κάνουν κάποια κίνηση, τη στιγμή που η Chennaiyin, ομάδα από την Ινδία που προπονεί ο Μάρκο Ματεράτσι θέλει τον Γάλλον.

Ο Σισέ θα εξαντλήσει τις πιθανότητες να φορέσει τη φανέλα του «τριφυλλιού» ξανά και αν δεν τα καταφέρει είναι πιθανό να απαντήσει θετικά στην ομάδα της Ινδίας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.