ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τα «πράσινα» δωμάτια!

Εσιέν – Ατζαγκούν, Βέμερ – Θελάντερ, Καλτσάς - Νίνης και… άλλοι! Διαβάστε ποια είναι τα δίδυμα στα δωμάτια των παικτών του Παναθηναϊκού στην Ολλανδία. Αποστολή στο Οστερμπεεκ: Βασίλης Μοιρώτσος.

Τα «πράσινα» δωμάτια!

Πάντα τα δωμάτια στις προετοιμασίες είχαν το δικό τους… ενδιαφέρον. Δείχνει ποιοι παίκτες, κυρίως από τους «φρέσκους»… κολλάνε με ποιους και ποιες είναι οι πρώτες φιλίες. Ο Μάικλ Εσιέν είναι στο ίδιο δωμάτιο με τον Αμπντούλ Ατζαγκούν, με τον οποίο έχει «δέσει» από την αρχή, ενώ μαζί είναι και οι «νέοι» Βέμερ και Θελάντερ. Σε ό, τι αφορά τον Λουντ μοιράζεται τον ίδιο χώρο με τον Δώνη, ενώ ο Καλτσάς αυτό με τον Νίνη.

Τα δωμάτια

Ζέκα – Καρέλης

Νίνης – Καλτσάς

Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα
Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα 8.832 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μαρινάκης – Χουχούμης

Κοτσόλης – Αγγελόπουλος

Τριανταφυλλόπουλος – Αναγνωστόπουλος

Στιλ – Νάνο

Εσιέν – Ατζαγκούν

Δώνης – Λουντ

Κουτρουμπής – Λαγός

Πέτριτς – Κλωναρίδης

Μπεργκ – Πράνιτς

Βέμερ – Θελάντερ

Ταυλαρίδης – Μπούρμπος

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.