ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Κοντά σε Μάβερικς ο Μεζρί

Σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τους Ντάλας Μάβερικς, αναφέρει το ESPN πως βρίσκεται ο Σαλάχ Μεζρί που βρίσκεται στη λίστα του τριφυλλιού για μια θέση στους ψηλούς.

Κοντά σε Μάβερικς ο Μεζρί

Τους Ντάλας Μάβερικς φαίνεται πως έχει ανταγωνιστές ο Παναθηναϊκός στην απόκτηση του Τυνήσιου σέντερ, Σαλάχ Μεζρί.

Σύμφωνα με το ESPN, οι Μάβερικς είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με τον πρώην άσο της Ρεάλ Μαδρίτης, ο οποίος είναι κοντά στο να υπογράψει τριετές συμβόλαιο με την ομάδα του NBA.

Οι «Μαβς» μετά την αλλαγή απόφασης του ΝτεΆντρε Τζόρνταν προσπαθούν να καλύψουν το κενό στη θέση «5». Ήδη απέκτησαν τους Ζάζα Πατσούλια και Σάμιουελ Ντάλεμπερτ, ενώ έχουν στα υπόψη τους και τον Τζαβάλ ΜακΓκι.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.361 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.