CREATE IMAGE ΣΤΟΙΧΗΜΑ

«Δυνατά» με Σλασκ Βρότσλαβ και Λέγκια Βαρσοβίας

«Δυνατά» με Σλασκ Βρότσλαβ και Λέγκια Βαρσοβίας

Πέντε συνολικά προτάσεις έχει ξεχωρίσει το Betarades.gr από το κουπόνι.

Κυριακή σήμερα και οι περισσότεροι μπορεί να απολαμβάνουν τις βουτιές τους σε κάποια παραλία, το στοιχηματικό πρόγραμμα, όμως, παρουσιάζει ιδιαίτερα μεγάλο ενδιαφέρον. Πέντε συνολικά προτάσεις έχει ξεχωρίσει το Betarades.gr από το κουπόνι, δύο από την Πολωνία και τις υπόλοιπες από Ρωσία, Ρουμανία, Φινλανδία.

Μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να ενημερώνεστε για τα πάντα γύρω από το online στοίχημα, όπως για παράδειγμα ποια είναι τα ηλεκτρονικά «πορτοφόλια», σαν αυτό της Skrill, τα οποία μπορείτε να χρησιμοποιείτε για τις συναλλαγές σας με τις στοιχηματικές εταιρίες στο διαδίκτυο.

Κερδίζει η Σλασκ

Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας με δυάδα επιλογών από το πρωτάθλημα της Πολωνίας, με αμφότερες να ενδείκνυνται για «δυνατό» ποντάρισμα. Η πρώτη είναι ο «άσσος» σε απόδοση 1.80 στην αναμέτρηση Σλασκ Βρότσλαβ – Νιετσιέτζα. Οι αναμετρήσεις για το Γιουρόπα Λιγκ σε συνδυασμό με την έναρξη του πρωταθλήματος δεν είχαν θετικό αντίκτυπο για τη Σλασκ, η οποία δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο στην κατηγορία, καθώς μετά τον διασυρμό της πρεμιέρας από την Λέγκια με 1-4, αναδείχθηκε την προηγούμενη αγωνιστική ισόπαλη 1-1 με την Πόγκον. Πραγματοποίησε κακή εμφάνιση, βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 58’, ενώ Πιτς στο 73’ κατάφερε να σώσει την παρτίδα για την Σλασκ. Σίγουρα δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλες απώλειες, με τη Σλασκ να ψάχνει σήμερα κόντρα στην νεοφώτιστη Νιέτσιετζα μόνο τη νίκη.

Η Νιετσιέτζα απέδειξε κόντρα στην Στάργκαρντ (Β΄ Πολωνίας) πως η φετινή σεζόν αναμένεται να είναι δύσκολη για αυτήν, καθώς ηττήθηκε με 2-1 στο Κύπελλο Πολωνίας, γνωρίζοντας τον αποκλεισμό. Φυσικά, προηγήθηκαν οι δυο ήττες στο πρωτάθλημα, από τις Πιαστ (1-0) και Γιαγκελόνια (2-0), με την νεοφώτιστη στην κατηγορία ομάδα να ξεκινάει με τον χειρότερο τρόπο τις υποχρεώσεις της. Προβάδισμα για το «τρίποντο» έχει σήμερα η Σλασκ και θα τη στηρίξουμε.

«Διπλό» η Λέγκια

Η δεύτερη πρόταση από το πολωνικό πρωτάθλημα είναι το «διπλό» σε απόδοση 1.73 στον αγώνα Γκόρνικ Λέζνα – Λέγκια Βαρσοβίας. Καλύτερο ξεκίνημα δε θα μπορούσε να περιμένει η Γκόρνικ, η οποία έχει κάνει το «2Χ2» στο πρωτάθλημα, μετά τις δυο πρώτες αγωνιστικές. Επικράτησε στην πρεμιέρα με 0-2 της Ρουχ Χορζόφ, ενώ την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε με 2-1 της Ζάμπρζε. Προηγήθηκε στο 16’ με τον Πόζνιακ, ισοφαρίστηκε στο 51’ από τον Γκέργκελ, με τον Σπιάτσκα στο 82’ να διαμορφώνει το τελικό σκορ.

Από την άλλη, μετά το επεισοδιακό παιχνίδι για το Γιουρόπα Λιγκ κόντρα στην Κουκέσι, όπου οι οπαδοί της γηπεδούχου, εκτόξευσαν αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο και πέτυχαν τον Ντούντα της Λέγκια στο κεφάλι, με αποτέλεσμα ο αγώνας να διακοπεί οριστικά, η Λέγκια στρέφει και πάλι την προσοχή της στο πρωτάθλημα. Ξεκίνησε εντυπωσιακό τις υποχρεώσεις της, καθώς μετά το 1-4 της πρεμιέρας κόντρα στην Σλασκ, διέσυρε την προηγούμενη αγωνιστική με 5-0 την Ποντμπεσκίτζιε, πραγματοποιώντας ακόμη μια εντυπωσιακή εμφάνιση. Στόχος της για φέτος δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος, με την Λέγκια να έχει ξεκινήσει με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο την προσπάθεια της για την επίτευξή του και σήμερα μπορεί να πάρει ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα.

Με κάλυψη η Ουράλ

Συνεχίζουμε με Ρωσία και την αναμέτρηση Μορντόβια – Ουράλ, στην οποία θα πάμε με το «2 DNB» σε απόδοση 1.95 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Η Μορντόβια, μπορεί στην πρεμιέρα να μην κατάφερε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα μπροστά στον κόσμο της απέναντι στη Λοκομοτίβ χάνοντας με 1-0, όμως μία εβδομάδα αργότερα παρουσιάζοντας ένα πολύ καλό πρόσωπο πήρε το ισόπαλο 2-2 εκτός έδρας απ’ την Ντιναμό Μόσχας. Στον αντίποδα, η εκπληκτική πρώτη εμφάνιση στο πρωτάθλημα για φέτος με την εκτός έδρας νίκη με 2-0 επί της Κούμπαν έφερε ενθουσιασμού στις τάξεις της Ουράλ, όμως αυτός κράτησε λιγότερο από μία εβδομάδα, αφού έπειτα ακολούθησε η ήττα με 4-1 εντός έδρας απ’ τη Ζενίτ. Και μπορεί η ήττα να είναι φυσιολογική απ’ την πρωταθλήτρια Ρωσίας, όμως τόσο το εύρος του σκορ, όσο και οι φιλοδοξίες που δημιουργήθηκαν μετά την πρεμιέρα, άφησαν πικρή «γεύση» για την εμφάνιση της ομάδας. Με σκοπό την επιστροφή στις θετικές εμφανίσεις ταξίδεψε η Ουράλ στο Σαράνσκ και θεωρούμε ότι μπορεί να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα, αποδεικνύοντας ότι η ήττα από τη Ζενίτ ήταν μία κακή «παρένθεση».

Δε χάνει η Βιτορούλ

Επόμενη στάση η Ρουμανία και το «Χ2» σε απόδοση 1.95 στο παιχνίδι Άστρα Γκιούργκιου – Βιτορούλ. Η Άστρα, βρέθηκε με την πλάτη στον «τοίχο» την Πέμπτη στο Λονδίνο απέναντι στη Γουέστ Χαμ αφού έμεινε με 2-0 πίσω στο σκορ, όμως το γεγονός ότι η αντίπαλός της έμεινε με δέκα παίκτες στο 59΄ άλλαξε τις ισορροπίες υπέρ της και πήρε τελικά το ισόπαλο 2-2. Στο πρωτάθλημα μετά από τρεις αγώνες έχει τέσσερις βαθμούς, παίρνοντας την περασμένη αγωνιστική τη νίκη με 2-1 εκτός έδρας επί της Κραϊόβα. Από ισοπαλία σε ισοπαλία πηγαίνει η Βιτορούλ, από την πλευρά της, έχοντας 3/3 ως τώρα με Κλουζ 2-2 εντός, Μποτοσάνι 1-1 εκτός και Ντιναμό Βουκουρεστίου 1-1 εντός έδρας. Από τα πρώτα δείγματα φανερώνει διάθεση να παίξει ποδόσφαιρο επιθετικό, έχοντας τον τρόπο να σκοράρει, όμως με την ίδια ευκολία δέχεται και γκολ. Πιστεύουμε ότι θα συνεχίσει το αήττητο σερί της και σήμερα και θα τη στηρίξουμε.

«Τρίποντο» η Σεϊναγιόεν

Ολοκληρώνουμε με τον «άσσο» σε απόδοση 1.59 στην αναμέτρηση Σεϊναγιόεν – Ίντερ Τούρκου, η οποία διεξάγεται στο πλαίσιο του φινλανδικού πρωταθλήματος. Η Σεϊναγιόεν αν θέλει να διατηρηθεί στην πρώτη τριάδα, θα πρέπει παιχνίδια σαν αυτό της προηγούμενης αγωνιστικής να μπορεί να τα κερδίζει. Κάτι τέτοιο δεν έκανε κόντρα στην ντεφορμέ Ιλβ, και περιορίστηκε στον βαθμό της ισοπαλίας (0-0). Κακή εμφάνιση, πέταξε βαθμούς και καλείται να… επανορθώσει, με δεδομένο πως η Μάριεχαμν βρίσκεται μόλις στο -3. Παρέμεινε πάντως αήττητη για τρίτο διαδοχικό παιχνίδι μετρώντας δυο νίκες και μια ισοπαλία και θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την έδρα της σήμερα κόντρα στην Ίντερ Τούρκου. Μακριά από τον καλό της εαυτό βρέθηκε την προηγούμενη αγωνιστική η Ίντερ Τούρκου, γνωρίζοντας εντός έδρας ήττα με 0-2 από την Λάχτι. Επέστρεψε έτσι στα αρνητικά αποτελέσματα μετά από εφτά αναμετρήσεις, όπου μετρούσε τρεις νίκες και τέσσερις ισοπαλίες. «Χωλαίνει» πάντως μακριά από την έδρα της, καθώς αγνοεί τη νίκη στα εννιά τελευταία εκτός έδρας ματς της, έχοντας γνωρίσει τέσσερις ήττες και πέντε ισοπαλίες.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι πάμε στοίχημα και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

RETRO STORIES
Παναθηναϊκός: Ρετρό βίντεο από τα εντυπωσιακά γκολ του μάγου Πάρη (vid)

Παναθηναϊκός: Ρετρό βίντεο από τα εντυπωσιακά γκολ του μάγου Πάρη (vid)

Πάτησε τον Ολυμπιακό και το σήκωσε! (Vid, Pics)

Πάτησε τον Ολυμπιακό και το σήκωσε! (Vid, Pics)

Όταν ο Βαζέχα πάγωσε… το Άμστερνταμ (vid)

Όταν ο Βαζέχα πάγωσε… το Άμστερνταμ (vid)

Γνωρίζατε ότι… ο αείμνηστος Παύλος Γιαννακόπουλος είχε εκλεγεί το 1978 δημοτικός σύμβουλος στην Αθήνα;

Γνωρίζατε ότι… ο αείμνηστος Παύλος Γιαννακόπουλος είχε εκλεγεί το 1978 δημοτικός σύμβουλος στην Αθήνα;

H μοναδική επίσκεψη του Μπόμπι Τσάρλτον στη Λεωφόρο (Pic +Vid)

H μοναδική επίσκεψη του Μπόμπι Τσάρλτον στη Λεωφόρο (Pic +Vid)

Όταν ο Λυμπερόπουλος «κάρφωσε» τη Βασίλισσα! (Pics, Vid)

Όταν ο Λυμπερόπουλος «κάρφωσε» τη Βασίλισσα! (Pics, Vid)

9 χρόνια από τη βραδιά – ντροπής στο Καραϊσκάκη (vid, pics)

9 χρόνια από τη βραδιά – ντροπής στο Καραϊσκάκη (vid, pics)

ΡΕΤΡΟ: Ντομινίκ, σπάσε την μπασκέτα! (vids)

ΡΕΤΡΟ: Ντομινίκ, σπάσε την μπασκέτα! (vids)

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ: Το «ψαράκι» του Μπορέλι που έκρινε το πρωτάθλημα (Vid)

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ: Το «ψαράκι» του Μπορέλι που έκρινε το πρωτάθλημα (Vid)

Τα πρώτα Χριστούγεννα του Ρότσα στην Ελλάδα

Τα πρώτα Χριστούγεννα του Ρότσα στην Ελλάδα

Φωτογραφία από τα ένδοξα Παναθηναϊκά χρόνια – Πράσινη τρέλα στο Μιλάνο (pic)

Φωτογραφία από τα ένδοξα Παναθηναϊκά χρόνια – Πράσινη τρέλα στο Μιλάνο (pic)

Οταν το αεροδρόμιο γινόταν πράσινο: Η άφιξη του Μπάιρον Σκοτ για τον Παναθηναϊκό (vid)

Οταν το αεροδρόμιο γινόταν πράσινο: Η άφιξη του Μπάιρον Σκοτ για τον Παναθηναϊκό (vid)

Panathinaikos24.gr: Γι αυτούς λατρέψαμε τον Παναθηναϊκό!

Panathinaikos24.gr: Γι αυτούς λατρέψαμε τον Παναθηναϊκό!

Έμοιαζε σαν ψέμα, αλλά δυστυχώς δεν ήταν: «Ο Γιάννης Κυράστας έφυγε»

Έμοιαζε σαν ψέμα, αλλά δυστυχώς δεν ήταν: «Ο Γιάννης Κυράστας έφυγε»

«H Θύρα 13 ιδρύθηκε σε ένα υπόγειο με φλιπεράκια στην Ομόνοια»

«H Θύρα 13 ιδρύθηκε σε ένα υπόγειο με φλιπεράκια στην Ομόνοια»

Όταν ο Σάρας φόρεσε τα πράσινα (vid)

Όταν ο Σάρας φόρεσε τα πράσινα (vid)

Ρετρό: Πόσα LIKE γι αυτή τη φωτογραφία; (pic)

Ρετρό: Πόσα LIKE γι αυτή τη φωτογραφία; (pic)

Σαν σήμερα: Η Ριζούπολη, ταφόπλακα για το ελληνικό ποδόσφαιρο (vids)

Σαν σήμερα: Η Ριζούπολη, ταφόπλακα για το ελληνικό ποδόσφαιρο (vids)

Βαζέχα: Τα «χρόνια πολλά» στον κορυφαίο των κορυφαίων! (Pics, Vids)

Βαζέχα: Τα «χρόνια πολλά» στον κορυφαίο των κορυφαίων! (Pics, Vids)

Ανατριχιαστικό βίντεο: Ο Παναθηναϊκός του Γιάννη Κυράστα (1999-2000)

Ανατριχιαστικό βίντεο: Ο Παναθηναϊκός του Γιάννη Κυράστα (1999-2000)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

Ακολούθησε το στο Google News
ΣΧΟΛΙΑ
FOLLOW
ΚΛΕΙΣΙΜΟ