ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Είμαι έτοιμος να βοηθήσω»

Ο Μίκαελ Εσιέν, που αγωνίστηκε 65 λεπτά στην φιλική αναμέτρηση με το Αιγάλεω, δήλωσε έτοιμος να επιστρέψει για να βοηθήσει τους «πράσινους».

«Είμαι έτοιμος να βοηθήσω»

Ο Γκανέζος ποδοσφαιριστής ανυπομονεί να αγωνιστεί με την «πράσινη» φανέλα και σε επίσημο παιχνίδι μετά το ανεπίσημο ντεμπούτο του στο φιλικό της Δευτέρας με το Αιγάλεω.

Μάλιστα μετά το τέλος της αναμέτρησης δήλωσε:

«Πλέον νιώθω πολύ καλά, νιώθω δυνατός και είμαι έτοιμος να γυρίσω και να βοηθήσω την ομάδα»

Ο προπονητής των «πράσινων», Γιάννης Αναστασίου,  θα μπορεί να «βγάλει» πιο ολοκληρωμένα συμπεράσματα για την κατάσταση που βρίσκεται ο Γκανέζος μετά την φιλική αναμέτρηση του Σαββάτου με τον Πανελευσινιακό. Τέλος, θεωρείται δεδομένο ότι ο Εσιέν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή της ομάδας για την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο, που είναι αμέσως μετά την διακοπή.

Παναθηναϊκός: Οι σκέψεις του Κόντη και η πιθανή αλλαγή στην 11αδα
Παναθηναϊκός: Οι σκέψεις του Κόντη και η πιθανή αλλαγή στην 11αδα 5.486 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.