ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Πανέτοιμος ο Εσιέν»!

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού και προπονητής του Πανελευσινιακού, Θανάσης Δημόπουλος, μιλάει στο panathinaikos24.gr για όλα όσα είδε από τον «πανέτοιμο» Εσιέν, στο φιλικό στο Κορωπί, αλλά και για το «τριφύλλι».

«Πανέτοιμος ο Εσιέν»!

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τον Εσιέν: «Κατέβαζε αρκετές μπάλες και θα βοηθήσει αρκετά. Φαίνεται από τον «αέρα» που παίζει και έλειψε πολύ από τα ματς της Ευρώπης. Είναι σημαντικός και πιστεύω να βοηθήσει στο πολύ καλό ρόστερ που υπάρχει ήδη. Εμένα προσωπικά μου έδειξε ένα πάρα πολύ δυνατό παίκτη που φαίνεται να έχει αφήσει πίσω του, όποιους τραυματισμούς είχε στο παρελθόν. Ο τρόπος που μοιράζει μπαλιές και «κουμαντάρει» την ομάδα, είναι εξαιρετικός. Ετρεχε, πρέσαρε, μοίραζε παιχνίδια, έκανε τάκλιν. Είναι πανέτοιμος ο Εσιέν, εγώ αυτό είδα στο παιχνίδι».

Για τον Παναθηναϊκό: «Επιβάλλει η ιστορία του να παίζει και να πρωταγωνιστεί για τους τρεις στόχους! Έλειψαν οι παίκτες στα ματς της Ευρώπης και το είδαμε και με την περίπτωση του Εσιέν, αλλά και με τη χαζή κόκκινη που πήρε ο Σάντσεθ στο εντός έδρας ματς με την Μπριζ. Αν έπαιζαν στο Βέλγιο θα ήταν διαφορετική τώρα η ιστορία. Χάθηκε η μπάλα με κάποια λάθη που έγιναν, αλλά το πράγμα θα φτιάξει και θα είναι μέσα στους διεκδικητές του πρωταθλήματος. Θα πιέσει αρκετά τον Ολυμπιακό και πιστεύω πως το Μάιο να είναι πρωταθλητής».

Για τον Αναστασίου: «Κάνει πολύ καλή δουλειά. Παίζει η ομάδα καλό ποδόσφαιρο άσχετα αν στην αρχή υπάρχουν προβλήματα. Αν θα φύγει ο Αναστασίου ποιος θα έρθει; Πρέπει απ’ τη στιγμή που υπάρχει στήριξη από τη διοίκηση να υπάρχει και από τον κόσμο, όπως έχει βοηθήσει στο παρελθόν τον Αναστασίου και την ομάδα έτσι πρέπει να κάνει και τώρα.

Παναθηναϊκός: Οι σκέψεις του Κόντη και η πιθανή αλλαγή στην 11αδα
Παναθηναϊκός: Οι σκέψεις του Κόντη και η πιθανή αλλαγή στην 11αδα 5.538 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Γιάννης Αναστασίου είναι εξαιρετικός για το ελληνικό πρωτάθλημα και φαίνεται από τα αποτελέσματά του σε δύσκολες έδρες. Είδαμε πως καθοδήγησε την ομάδα στο ματς και με τον Παναιτωλικό αλλά και με την Καλλονή που ήταν περίεργες οι συνθήκες λόγω του πρόσφατου αποκλεισμού από την Γκαμπάλα. Σαφώς και θα έρθουν και άσχημα αποτελέσματα αλλά αυτό συμβαίνει σε όλες τις ομάδες».

Για την Ελευσίνα: «Είμαστε μια ομάδα που μας της έδωσε ο Κος Γιαλιάς και τον Ευχαριστούμε. Έχουμε φτιάξει μια αρκετά καλή ομάδα και ευελπιστώ πως θα κάνουμε καλή πορεία και θα σωθούμε εύκολα. Είναι δύσκολο το πρωτάθλημα της Football League, αλλά θα τα καταφέρουμε.

Η Ελευσίνα είναι καλή ομάδα με σπουδαία προϊστορία που έλειψε τα προηγούμενα χρόνια από τις επαγγελματικές κατηγορίες. Όπως για παράδειγμα λείπει από την Super League ο Άρης ή ο Ηρακλής και η ΑΕΚ μέχρι πέρυσι. Οι καλές ομάδες πρέπει να επιστρέψουν στις μεγάλες κατηγορίες γιατί έτσι θα βοηθηθεί το ποδόσφαιρο να προοδεύσει».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.