ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σοκαρισμένοι οι παίκτες (pics)

Τα θλιβερά γεγονότα του Παρισιού, έχουν σοκάρει τους ποδοσφαιριστές του τριφυλλιού, οι οποίοι μέσω του instagram στέκονται στο πλευρό των Γάλλων.

Σοκαρισμένοι οι παίκτες (pics)

Οι επιθέσεις στο Παρίσι και τα όσα τραγικά συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες, έχουν σοκάρει τον πλανήτη. Ο κόσμος του ποδοσφαίρου μέσα από αναρτήσεις στα social media, δείχνει τη συμπαράστασή του στη Γαλλία και αρκετοί ποδοσφαιριστές μέσα από τα προσωπικά προφίλ που διατηρούν δείχνουν να βρίσκονται δίπλα στους ανθρώπους που βιώνουν άσχημες εικόνες και καταστάσεις.

Μάρκους Μπεργκ, Μάικλ Εσιέν και Ντάνιελ Πράνιτς είναι μερικοί από τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού που με αναρτήσεις στο instagram, δείχνουν και έμπρακτα τη συμπαράστασή τους, στα θύματα των τρομοκρατικών επιθέσεων.

Δείτε τις αναρτήσεις των παικτών του τριφυλλιού…

#PrayForParis

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.361 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

A photo posted by marcusberg9 (@marcusberg.9) on

#preyforparis

A photo posted by My Life My Rules (@danijel_pranjic_d.p_32) on

Dark world we live in: let’s all pray for the world#sadworld😞😭🙏🏿

A photo posted by Michael Essien (@iam_ess) on

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.