ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Την Τετάρτη για Μπουμάλ

Την Τετάρτη αναμένεται να συναντηθούν η διοίκηση του Παναθηναϊκού μ' αυτή του Πανιωνίου για να συζητήσουν για την υπόθεση του Ολιβιέ Μπουμάλ.

Την Τετάρτη για Μπουμάλ

Αύριο αναμένεται να πραγματοποιηθεί η συνάντηση ανάμεσα στις διοίκησης του Παναθηναϊκού και του Πανιωνίου ώστε να συζητήσουν το ενδεχόμενο της μεταγραφής του Μπουμάλ στους “πράσινους”. Οι δύο πλευρές επικοινώνησαν την Τρίτη τηλεφωνικά (μετά το πέρας της σύσκεψης κορυφής που πραγματοποιήθηκε στον Παναθηναϊκό μεταξύ Αλαφούζου, Στραματσόνι, Φύσσα και Βόκολου, όπου είναι προφανές ότι συζητήθηκε και η περίπτωση του Καμερουνέζου) και οριστικοποίησαν το ραντεβού για την Τετάρτη.

Οριστική εξέλιξη –θετική ή αρνητική- λογικά δεν θα προκύψει αύριο, ωστόσο θα ξεκαθαρίσει αρκετά το αν η μεταγραφή βαδίζει σε καλό δρόμο ή αν υπάρχουν «εμπόδια». Για την ώρα επικρατεί απλώς μια αισιοδοξία πως το deal θα προχωρήσει και ο Μπουμάλ –που έχει εντυπωσιάσει φέτος- θα «μετακομίσει» στο τριφύλλι, για να ενισχύσει τις θέσεις των εξτρέμ όπου είναι αλήθεια ότι ο Στραματσόνι έχει διαγνώσει πρόβλημα.

Πέρα από αυτά, στην σύσκεψη αποφασίστηκε ο Παναθηναϊκός να κινηθεί και για την απόκτηση ενός δεξιού μπακ ενώ επιθετικός θα αποκτηθεί μόνο εφόσον αποχωρήσει ο Νίκος Καρέλης. Επίσης, αν ο Παναθηναϊκός έχει την ευχέρεια και αν το κρίνει απαραίτητο ο Στραματσόνι, πιθανόν να αποκτηθεί ένας μέσος, χωρίς όμως αυτό το ενδεχόμενο να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες καθώς δεν φαίνεται να είναι στις προτεραιότητες των όσων συζητήθηκαν.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 24.796 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τέλος, ο Ιταλός τεχνικός αναφέρθηκε στις αποχωρήσεις, οι οποίες αναμένεται να γίνουν με το νέο έτος.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.