ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Προτιμά Ιταλία ο Νοτσερίνο»

Ο μάνατζερ του Αντόνιο Νοτσερίνο, Αλεσάντρο Μότζι, μιλώντας στο «Sportitalia», είπε πως ο πελάτης του γνωρίζει το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, αλλά προτιμά να μείνει στην Ιταλία.

«Προτιμά Ιταλία ο Νοτσερίνο»

Το σίριαλ μεταξύ Παναθηναϊκού και Νοτσερίνο παίχτηκε πολύ… τον τελευταίο καιρό στα ΜΜΕ, ωστόσο ο ατζέντης του άσου της Μίλαν, σε δηλώσεις του, έθεσε ως προτεραιότητα για τον πελάτη του τη Serie A.

«Έχει παίξει σε κορυφαίο επίπεδο και προτίμησε να μείνει στη Μίλαν το καλοκαίρι, αφού είχε αλλάξει ο προπονητής. Τον Ιανουάριο όμως θέλει να φύγει. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τον δεύτερο γύρο πέρυσι έπαιξε στην Πάρμα και η κατάσταση ήταν περίπλοκη με τον Ντοναντόνι. Μιλήσαμε γι’ αυτήν την πιθανότητα, είναι αλήθεια (για Παναθηναϊκό). Είναι μία από τις πιθανότητες στο τραπέζι. Αλλά αν βρεθεί η ευκαιρία να μείνει στην Ιταλία θα είναι προτιμότερο για εκείνον».

Ο Αντρέα Στραματσόνι στις χθεσινές του δηλώσεις, ξεκαθάρισε πως το «τριφύλλι» δεν βρίσκεται κοντά σε άλλη μεταγραφή, ωστόσο όλα είναι ανοικτά, παρά το γεγονός πως η περίπτωση του είναι πολύ δύσκολη.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 24.486 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.