Περίπου 300 οπαδοί του Παναθηναϊκού διαδήλωσαν ειρηνικά έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, στην Κουμουνδούρου. Συνθήματα κατά της πολιτείας και του υφυπουργού, «Η Θύρα 13 θα μείνει ανοικτή», φώναζαν οι φίλοι του «τριφυλλιού».
Ολοκληρώθηκε το συλλαλητήριο των οπαδών του Παναθηναϊκού έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, στην Κουμουνδούρου, το οποίο ήταν άκρως ειρηνικό. Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού φώναζαν συνθήματα κατά της πολιτείας αλλά και του Υφυπουργού, Σταύρου Κοντονή, ενώ το κυρίαρχο σύνθημα ήταν το “Η Θύρα 13 θα μείνει ανοικτή”.
Οι “πράσινοι” οπαδοί, διαδήλωσαν ειρηνικά για περίπου μία ώρα, ενώ φεύγοντας ανανέωσαν το… ραντεβού τους, λέγοντας χαρακτηριστικά πως πλέον, κάθε μέρα θα προχωρούν σε μία ενέργεια διαμαρτυρίας, δείχνοντας την αντίθεσή τους, με τα όσα συμβαίνουν στον Παναθηναϊκό, αλλά και το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Η συγκέντρωση των οπαδών του τριφυλλιού, αν αναλογιστεί κανείς, πως πραγματοποιήθηκε μέσα σε λίγα μόλις λεπτά, ήταν εντυπωσιακή και όπως αντιλαμβάνεται κανείς, τις επόμενες μέρες, με την οργάνωση και συνεννόηση που θα υπάρξει, οι όποιες κινητοποιήσεις, θα είναι μαζικότερες και μεγαλύτερες.
Αφορμή φυσικά για τη συγκεκριμένη διαδήλωση και όλα όσα θα συνεχιστούν τις επόμενες μέρες, δεν είναι άλλο, από τη νέα τιμωρία του μονίμως διωκόμενου Παναθηναϊκού, στον οποίο ο Σταύρος Κοντονής, επέβαλλε το κλείσιμο της Θύρας 13, μέχρι το τέλος της χρονιάς.
⚽ Διάβασε όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό στο ποδόσφαιρο