ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Πρέπει να κάνει αλλαγές ο ΠΑΟ για να προχωρήσει»

Την εικόνα του Παναθηναϊκού στο χθεσινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αλλά και τις αλλαγές που πρέπει να κάνει, σχολίασε ο Μέμος Ιωάννου, μιλώντας στο ΣΠΟΡ FM 94,6.

«Πρέπει να κάνει αλλαγές ο ΠΑΟ για να προχωρήσει»

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο ΣΠΟΡ FM 94,6:

Για την εικόνα του ντέρμπι: «Ο Παναθηναϊκός μας έχει συνηθίσει να μπαίνει πιο νωθρά, ο Ολυμπιακός ήταν πιο συγκεντρωμένος και διαβασμένος. Όλη η ατμόσφαιρα, αλλά και η ευστοχία του οδήγησε στη μεγάλη διαφορά. Όλα έγιναν όπως τα είχαν στο μυαλό τους και ο Παναθηναϊκός ένιωσε τις αδυναμίες, που τον έκαναν να λειτουργήσει σπασμωδικά. Ήταν φυσιολογική αυτή η εικόνα, αν συνυπολογίσουμε και την εμφάνιση του Καλάθη».

Για το αν χρειάζεται μεταγραφές ο Παναθηναϊκός: «Είναι διαστροφή να περιμένουμε να δούμε κάτι διαφορετικό μετά από τόσους μήνες, χωρίς αλλαγές. Δεν είναι ακόμα ο πρώτος καιρός, αν δεν γίνουν προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ, είναι δύσκολο να αλλάξεις επίπεδο. Τώρα μένει πίσω και στο ελληνικό πρωτάθλημα και στην Ευρωλίγκα. Δύσκολο έως απίθανο να αλλάξει κάτι, με αυτόν τον τρόπο». 

Για το αν φταίει ο σχεδιασμός του Σάσα Τζόρτζεβιτς για τη φετινή εικόνα: «Το βασικό θέμα ήταν ότι η στελέχωση έγινε λίγο παρωχημένη λογική. Πλέον οι ομάδες στρέφονται σε πιο αθλητικούς παίκτες, που παίζουν σε διάφορες θέσεις και είναι πιο συμπαγείς αμυντικά. Ο Παναθηναϊκός δεν ακολούθησε αυτή τη τακτική, έψαξε ψηλά παιδιά, πιο επιθετικογενή και με προσόντα περισσότερο μιας επιθετικής ομάδας και όχι σκληροί και αμυντικοί». 

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.221 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την συνύπαρξη των Κούζμιτς και Ραντούλίτσα: «Είναι απ’ τους παίκτες που μια ομάδα χρειάζεται έναν. Ένας σέντερ αν μείνει 20 λεπτά μες στο γήπεδο είναι περίεργο πλέον. Τα ψηλά παιδιά δεν παίζουν σε μια ομάδα τόσο μεγάλο ρόλο. Αυτό ήταν μια έκπληξη στην αρχή».

Για την πορεία Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα: «Να κρατάμε μικρά καλάθια. Έχουμε δει μεγάλες αλλαγές στα σκορ και τις εμφανίσεις τους. Ο Ολυμπιακός έχει διαφορές με την είσοδο του Σπανούλη, που δείχνει να μπερδεύτηκε κα να δημιούργησε πρόβλημα. Χθες που ο Σπανούλης ήταν σε καλή κατάσταση, ρόλαρε η ομάδα. Δεν μπορούμε να ξεγράψουμε κάτι πάντως. Στην Ευρωλίγκα τα σκορ είναι περίεργα. Αν ο Παναθηναϊκός κάνει τις προσθαφαιρέσεις που χρειάζονται, θα προλάβει το τρένο, ακόμα και την τελευταία στιγμή».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.