ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Απο την κερκίδα

Πήγαν στο σπίτι του Κοντονή!

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού, που βρέθηκαν έξω από το γήπεδο του Περιστερίου, μετακινήθηκαν στη συνέχεια στο σπίτι του Σταύρου Κοντονή, όπου διαμαρτυρήθηκαν ειρηνικά.

Πήγαν στο σπίτι του Κοντονή!

Με πανό και συνθήματα οπαδοί του Παναθηναϊκού βρέθηκαν έξω από το σπίτι του Σταύρου Κοντονή διαδηλώνοντας ειρηνικά.

ÐÏÑÅÉÁ ÔÙÍ ÖÉËÁÈËÙÍ ÔÏÕ ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÕ

Περίπου 300 βρέθηκαν εκεί και εξέφρασαν την έντονη δυσαρέσκειά τους για τις πρόσφατες αποφάσεις του Κοντονή αλλά και το «λουκέτο» στην «Θύρα13».

ÐÏÑÅÉÁ ÔÙÍ ÖÉËÁÈËÙÍ ÔÏÕ ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÕ

Αυτό διήρκεσε για λίγα λεπτά και στη συνέχεια οι φίλοι του Παναθηναϊκού, αποχώρησαν χωρίς να δημιουργήσουν κανένα πρόβλημα.

ÐÏÑÅÉÁ ÔÙÍ ÖÉËÁÈËÙÍ ÔÏÕ ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÕ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ