Μηχανή του χρόνου

Θρίαμβος με Νίνη…(vid)

Θρίαμβος με Νίνη…(vid)

Στις 18 Φεβρουαρίου του 2007, ο Παναθηναϊκός επικράτησε εκτός έδρας της ΑΕΚ με 1-4, με τον νεαρό Σωτήρη Νίνη να «κλέβει» την παράσταση.

Οι «πράσινοι» του Βίκτορ Μουνιόθ μετά από μία επιβλητική εμφάνιση δεν αντιμετώπισαν καμία δυσκολία απέναντι στην ΑΕΚ και επικράτησαν στο ντέρμπι με 1-4.

Την παράσταση την είχε κλέψει ένας πιτσιρικάς, ο Σωτήρης Νίνης που σκόραρε στο πρώτο ντέρμπι της καριέρας του.

Το σκορ στην αναμέτρηση άνοιξε ο Γιάννης Γκούμας μόλις στο 3′ με μία φανταστική κεφαλιά που άφησε «άγαλμα» τον Σορεντίνο, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Νίνη. Στην συνέχεια ο μικρός από δημιουργός έγινε εκτελεστής και με ένα σουτ στην κίνηση στο 7′ έκανε το 2-0. Το γκολ της βραδιάς το σημείωσε όμως ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης σε ένα από τα ομορφότερα  της μεγάλης καριέρας του στο 24 λεπτό.

Ο Ίβανσιτς ήταν αυτός που έβαλε το τέταρτο και τελευταίο γκολ του «τριφυλλιού» σε εκείνο το παιχνίδι, ενώ το τελικό 1-4 διαμορφώθηκε με γκολ του Καπετάνου.

Παναθηναϊκός (Βίκτορ Μουνιόθ): Εμπέντε, Νίλσον, Μόρις, Γκούμας, Λεοντίου, Τζιόλης, Μπόβιο, Νίνης,Ίβανσιτς, Παπαδόπουλος, Σαλπιγγίδης.

ΑΕΚ (Λορένσο Σέρα Φερέρ): Σορεντίνο, Πλιάτσικας, Παπασταθόπουλος,Τσιρίλο, Τζιωρτζόπουλος, Ζήκος, Τόζερ, Καφές, Ζούλιο Σέζαρ, Καμπάνταης, Λυμπερόπουλος.

⚽ Διάβασε όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό στο ποδόσφαιρο

FOLLOW
Newsletter Ενημερώσου για τις πιο πράσινες ειδήσεις της ημέρας
Καθημερινά όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό και τα blogs του panathinaikos24.gr στο inbox σου.
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ