ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μετράει αντίστροφα ο Καμερουνέζος

Μέσα και ο Μπουμάλ

Με τον Μπουμάλ να ακολουθεί μέρος του προγράμματος, ολοκληρώθηκε η σημερινή πρωινή προπόνηση του Παναθηναϊκού.

Μέσα και ο Μπουμάλ

Ευχάριστα τα νέα για τον Αντρέα Στραματσόνι, που είδε τον Ολιβιέ Μπουμάλ να ακολουθεί μέρος της προπόνησης, έναν μήνα μετά την επέμβαση που έκανε, μετρώντας αντίστροφα για την επιστροφή του στη δράση.

Το σημερινό πρόγραμμα για τους «πράσινους», ξεκίνησε με ζέσταμα και συνεχίστηκε με ασκήσεις ευκινησίας, γυμναστήριο και τακτική.

Μπουμάλ και Πέτριτς, ακολούθησαν μέρος του προγράμματος και στη συνέχεια έκαναν θεραπεία, με τον Μπεργκ να κάνει αποφόρτιση και τον Νάνο να απουσιάζει με άδεια.

Παναθηναϊκός: Οι Κώτσιρες, οι Παλάσιος και οι αντι-Μπερνάρ
Παναθηναϊκός: Οι Κώτσιρες, οι Παλάσιος και οι αντι-Μπερνάρ 5.665 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά αύριο στις 3 το μεσημέρι.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.