Ποδόσφαιρο

Η ώρα του Λέτο!

Η ώρα του Λέτο!

Ο Σεμπάστιαν Λέτο είναι έτοιμος να κάνει ντεμπούτο στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, με τον Αντρέα Στραματσόνι να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση για τον Αργεντινό άσο.

Η μέρα που ο Σεμπάστιαν Λέτο θα φορέσει ξανά την πράσινη φανέλα στο γήπεδο δεν αργεί. Ο Αργεντινός πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο στις προπονήσεις και το μόνο που του λείπει είναι ο ρυθμός, ο οποίος θα έρθει μέσα από τα παιχνίδια. Όπως φαίνεται, ο «Σέμπα» θα κάνει ντεμπούτο στο ματς με τον Ατρόμητο την Κυριακή, στη Λεωφόρο.

Στο χθεσινό δίτερμα, ο Αντρέα Στραματσόνι χρησιμοποίησε τον Αργεντινό σε θέση φορ, αλλά και αριστερού εξτρέμ, ενώ για ένα διάστημα αγωνίστηκε με τους βασικούς.  Φυσικά, ακόμη δεν είναι έτοιμος να ξεκινήσει, αλλά θεωρείται δεδομένη, εκτός απροόπτου, η συμμετοχή του ως αλλαγή.

Βασικός θα είναι σίγουρα ο Λούκας Βιγιαφάνιες, σύμφωνα με τις δοκιμές του «Στράμα», με τον Αργεντινό να παίρνει τη θέση του Νίκου Καλτσά. Ο Νίκος Μαρινάκης θα ξεκινήσει αντί του τιμωρημένο Τζιαντομένικο Μέστο. Αν ο Ροντρίγκο Μολέδο δεν ξεπεράσει τις ενοχλήσεις, τότε τη θέση του θα πάρει ο Γιώργος Κουτρουμπής.

⚽ Διάβασε όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό στο ποδόσφαιρο

FOLLOW
Newsletter Ενημερώσου για τις πιο πράσινες ειδήσεις της ημέρας
Καθημερινά όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό και τα blogs του panathinaikos24.gr στο inbox σου.
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ