CREATE IMAGE Μπάσκετ

Τέσσερα ματς, αμέτρητα «πράσινα» σενάρια

Τέσσερα ματς, αμέτρητα «πράσινα» σενάρια

Τέσσερις αγωνιστικές απομένουν για τη λήξη του Top 16 και, μετά την ήττα στο Βελιγράδι, ο Παναθηναϊκός «κοιτάζει» πώς θα αποφύγει τον... κίνδυνο της τέταρτης θέσης.

Η Ήττα στο Βελιγράδι φέρνει τον Παναθηναϊκό (6-4) κάτω από τους Σέρβους -στην ισοβαθμία-, αφού δεν κατάφερε ούτε στο ΟΑΚΑ ούτε στην «Κόμπανκ Αρίνα» να πάρει τη νίκη. Με τέσσερις αγωνιστικές να απομένουν για το φινάλε, οι «πράσινοι» που υπολείπονται επίσης μίας νίκης της Λοκομοτίβ (7-3) θέλουν να αποφύγουν την τέταρτη θέση που είναι ορατή και σε ενδεχόμενο τριπλής ισοβαθμίας.

Αρχής γενομένης από το παιχνίδι με την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα στο ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός θα ξεκινήσει μία… επιχείρηση, ώστε να μείνει μακριά από την τέταρτη θέση που θα τον φέρει πιθανόν αντιμέτωπο με την ΤΣΣΚΑ, με μειονέκτημα έδρας, για τρίτη σερί χρονιά.

Διαβάστε περισσότερα στο SDNA.GR

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

🏀 Διάβασε όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό στο μπάσκετ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

Ακολούθησε το στο Google News
ΣΧΟΛΙΑ
FOLLOW