ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΚΙ' ΑΛΛΟΝ ΠΑΙΚΤΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΘΕΛΕΙ Η ΓΚΕΝΚ

Ενδιαφέρον της Γκενκ για Κουτρουμπή

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «voetbalnieyws.be», η Γκενκ ενδιαφέρεται για τον Γιώργο Κουτρουμπή.

Ενδιαφέρον της Γκενκ για Κουτρουμπή

Μετά τον Νίκο Καρέλη, η βελγική ομάδα, φέρεται να ενδιαφέρεται και για έναν ακόμα ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού και συγκεκριμένα τον Γιώργο Κουτρουμπή.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, άνθρωπος των Βέλγων, βρέθηκε στο «Γ. Καραϊσκάκης» και παρακολούθησε το ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, παρακολουθώντας τον αμυντικό των «πράσινων»,  ο οποίος αγωνίστηκε βασικός (στη θέση του αμυντικού χαφ στη συγκεκριμένη αναμέτρηση).

Υπενθυμίζεται, πως ο Κουτρουμπής, δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό, μέχρι και το καλοκαίρι του 2017 και ως εκ τούτου αν η Γκενκ θελήσει να τον αποκτήσει νωρίτερα, θα πρέπει να καταβάλει και ένα ποσό στο «τριφύλλι».

Σε εξέλιξη το συλλαλητήριο της Θύρας 13 στο Πεδίον του Άρεως
Σε εξέλιξη το συλλαλητήριο της Θύρας 13 στο Πεδίον του Άρεως 16.546 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.