CREATE IMAGE Μπάσκετ

Οι διαιτητές του πρώτου «τελικού»

Οι διαιτητές του πρώτου «τελικού»

Σρέτεν Ράντοβιτς, Μπόρις Ρίζικ και Πιότρ Παστούσιακ, ορίστηκαν από την Ευρωλίγκα, να σφυρίξουν το game 1, ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τη Λαμποράλ, στη «Fernando Buesa Arena».

Ο Κροάτης Σρέτεν Ράντοβιτς, ο Ουκρανός Μπόρις Ρίζικ και ο Πολωνός Πιότρ Παστούσιακ, θα αναλάβουν το… βάρος της πρώτης αναμέτρησης του «τριφυλλιού» με τους Βάσκους (13/4, 21:45).

Δείτε σε ποια ματς του «εξάστερου», έχουν σφυρίξει φέτος:

Ράντοβιτς  Παναθηναϊκός-Καρσίγιακα 85-73 Παναθηναϊκός-Λοκομοτίβ Κουμπάν 71-77 Παναθηναϊκός-Εφές 83-78

Ρίζικ  Λοκομοτίβ Κουμπάν-Παναθηναϊκός 81-70 Καρσίγιακα-Παναθηναϊκός 66-69 Παναθηναϊκός-Ερυθρός Αστέρας 63-74 Ερυθρός Αστέρας-Παναθηναϊκός 69-67 Λαμποράλ Κούτσα-Λιμόζ 92-56 Λαμποράλ Κούτσα-ΤΣΣΚΑ Μόσχας 81-71

Παστούσιακ  Παναθηναϊκός-Μπαρτσελόνα 93-86

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

🏀 Διάβασε όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό στο μπάσκετ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

Ακολούθησε το στο Google News
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΣΧΟΛΙΑ
FOLLOW