ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Στόχος η κορυφή και η πρώτη θέση»

Σίγουρος για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στα play off, εμφανίστηκε ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος μιλώντας στη Nova, ενώ αναφέρθηκε και στη δική του αγωνιστική παρουσία στις υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού.

«Στόχος η κορυφή και η πρώτη θέση»

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός του «τριφυλλιού» σχολίασε το νικηφόρο αποτέλεσμα κόντρα στην Ένωση στο «Απ. Νικολαΐδης», μίλησε για την εικόνα της ομάδας του στον αγώνα της Πέμπτης (26/05, 20:30) στο ΟΑΚΑ, ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τη μέχρι τώρα αγωνιστική του παρουσία με την «πράσινη» φανέλα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη Nova:

«Σίγουρα χρειαζόμασταν τη νίκη. Μπήκαμε πολύ δυνατά στο παιχνίδι, παίξαμε πολύ καλά και πήραμε την πολύ σημαντική νίκη για εμάς. Ήμασταν πιο αποφασιστικοί στην επίθεση, βάλαμε τα γκολ κι αυτό έκανε τη διαφορά».

Για τη μεθαυριανή αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ: «Πρέπει να κάνουμε το ίδιο που κάναμε και σήμερα, να μπούμε δυνατά στο παιχνίδι και να παλέψουμε. Ακριβώς όπως κάναμε σήμερα».

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.243 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το πόσο διαφορετική περιμένει την ΑΕΚ: «Σίγουρα η ΑΕΚ θα προσπαθήσει να κάνει κάποια πράγματα καλύτερα, αλλά αν εμείς είμαστε όπως πρέπει και παίξουμε στο 100%, θα πάρουμε τη νίκη».

Για το αν θα βρει χώρους ο Παναθηναϊκός: «Θα υπάρχουν χώροι, για να «χτυπήσουμε» την ΑΕΚ στην αντεπίθεση, αλλά αυτό θα φανεί μέσα στη διάρκεια του παιχνιδιού το πώς θα είναι η μορφή του».

Για το αν παραμένει στόχος η κορυφή: «Αυτός είναι ο στόχος μας, για όλα τα επόμενα ματς έχουμε στόχο τη νίκη για να καταφέρουμε να πάρουμε την πρώτη θέση».

Για τη δική του αγωνιστική παρουσία: «Χρειάζεται λίγη ώρα να μπεις στο παιχνίδι, συνεχίζω να κάνω ότι μπορώ και όποτε με χρειάζεται ο Παναθηναϊκός θα είμαι εδώ για να βοηθήσω την ομάδα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.