Το «μεγάλο» καλοκαίρι του Λέτο, ο οποίος έχοντας κάνει προετοιμασία αναμένεται να είναι «άλλος» παίκτης. Γράφει ο Νικόλας Βασιλαράς
Άρχισε και η προετοιμασία λοιπόν. Παίκτες ήρθαν, έρχονται και θα έρθουν, τα προβλεπόμενα δηλαδή, όμως αυτό το καλοκαίρι θα έχει για μένα ένα μεγάλο πρωταγωνιστή που θα (ξανά) τραβήξει τα βλέμματα. Ένα δικό μας παιδί. Αυτή την παιχτάρα και ψυχάρα που λέγεται Σεμπάστιαν Λέτο!
Ο επόμενος μήνας θα είναι αυτός στον οποίο ο Σέμπα θα χτίσει τις βάσεις για να κάνει το απόλυτο come back. Να δουλέψει σκληρά και να φτάσει και πάλι κοντά στο επίπεδο που βρισκόταν πριν φύγει. Να γίνει ακόμη καλύτερος από την πρώτη γεύση που μας άφησε πέρσι και που μας (ξανά) τρέλανε, ανοίγοντάς μας την όρεξη για μεγαλύτερα πράγματα.
Διαβάστε περισσότερα στο SDNA.gr…
⚽ Διάβασε όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό στο ποδόσφαιρο