ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Η απάντηση του Παπαγιάννη για τον πατέρα του

Ο Γιώργος Παπαγιάννης, σε ραδιοφωνική συνέντευξη που παραχώρησε στο «CBS Sacramento», απάντησε σε όσα ειπώθηκαν, μετά το υποτιθέμενο σχόλιο του πατέρα του, στο twitter, που δεν… έχει.

Η απάντηση του Παπαγιάννη για τον πατέρα του

Λίγο πριν την επιλογή του στο draft, ο Γιώργος Παπαγιάννης, έγινε δέκτης ερωτήσεων, όσον αφορά κάποια σχόλια του πατέρα του Κανέλλου, τα οποία όπως είπε ο ίδιος, δεν έγιναν ποτέ, καθώς δε διαθέτει λογαριασμό στο twitter.

Διαβάστε όσα είπε ο άσος των Κινγκς:

Έχει ο πατέρας σου Twitter κι αν ναι τι έχει εναντίον του Ντράγκαν Μπέντερ;

«Βασικά, δεν χρησιμοποιώ Twitter, οπότε ούτε ο πατέρας μου χρησιμοποιεί. Δεν ξέρω ποιος δημιούργησε όλο αυτό το… χάος. Δεν με νοιάζει. Κάποιοι φίλοι μου, μου έστειλαν πως ο πατέρας μου έγραψε μερικά πράγματα, αλλά δεν νομίζω πως ο πατέρας μου έχει Twitter. Μου είπαν πως έχουν φτιάξει και λογαριασμούς στο Instagram με το όνομά μου, οι οποίοι επίσης δεν είναι αληθινοί.

Έχω έναν λογαριασμό στο Instagram. Στο Twitter έχω λογαριασμό, τον οποίον δεν χρησιμοποιώ, έχω κάποιον άλλον που το χρησιμοποιεί για εμένα. Είμαι εκτός όλων αυτών των social media. Έχω Instagram και Facebook, αλλά δεν πρόκειται να δημιουργήσω πρόβλημα στα social media. Εκτός αυτού, γνωρίζω τον Ντράγκαν εδώ και τέσσερα χρόνια. Δεν υπάρχει κάποια σύγκριση. Εντάξει, ίσως όποιος παίζει σε αυτό το επίπεδο θέλει να είναι καλύτερος από τον άλλον, αλλά μέχρι εκεί. Δεν έχω λόγο να πω κάτι για αυτόν τον παίκτη που παίζει στο ΝΒΑ, τον γνωρίζω εδώ και τέσσερα χρόνια, δεν υπάρχει σύγκριση».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.272 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.