ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ομιλητής σε σεμινάριο του ΣΕΠΚ ο Βόβορας

Ο άμεσος συνεργάτης του Αργύρη Πεδουλάκη, Γιώργος Βόβορας, θα μιλήσει στο περιθώριο σεμιναρίου που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης.

Ομιλητής σε σεμινάριο του ΣΕΠΚ ο Βόβορας

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο ΣΕΠΚ σε συνεργασία με την ScienceWeb διοργανώνει ένα ακόμη διαδικτυακό σεμινάριο, το οποίο αναμένεται να έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Ομιλητής θα είναι ο ασίσταντ κόουτς του Παναθηναϊκού, Γιώργος Βόβορας, που θα μιλήσει για την άμυνα press.

To νέο Webinar έχει ήδη συγκεντρώσει μεγάλο ενδιαφέρον από τα μέλη του ΣΕΠΚ και όχι μόνο. Εξάλλου αποτελεί ένα ιδανικό μέσο επιμόρφωσης. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να το παρακολουθήσουν από την άνεση του σπιτιού τους, μπροστά από τον προσωπικό τους υπολογιστή. Παράλληλα έχουν τη δυνατότητα να δουν βίντεο, αλλά και να κάνουν τις ερωτήσεις τους στον ομιλητή.

Ο Γιώργος Βόβορας, που αποτελεί μέλος του προπονητικού τιμ του Παναθηναϊκού, θα αναφερθεί σε “Πιεστικές μορφές άμυνες σε όλο και το μισό γήπεδο”. Θα απαντήσει σε ερωτήματα για τη χρησιμότητα αυτής της άμυνας στο σύγχρονο μπάσκετ, θα αναλύσει τη μεθοδική διδακτική και την εφαρμογή της σε όλα τα επίπεδα».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.212 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.