ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σχέδιο έκπληξη στη θύρα 13!

Ένα σχέδιο έκπληξη θα έχουν τα καθίσματα στο πέταλο των οργανωμένων στις θύρες 13-14, όπως το έχουν στο μυαλό τους οι οπαδοί του «τριφυλλιού».

Σχέδιο έκπληξη στη θύρα 13!

Σήμερα η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανέβασε στους λογαριασμούς της στα social media, φωτογραφία από το πέταλο των θυρών 13-14 όπως έχει διαμορφωθεί μετά και την τοποθέτηση των καθισμάτων.

Αυτή η όμορφη εικόνα θα υπάρχει και στο αυριανό ματς με την ΑΪΚ, όμως από το επόμενο, οι οπαδοί του «τριφυλλιού» ετοιμάζουν σχέδιο έκπληξη που θα ομορφύνει το χώρο που κάθονται και βλέπουν τα ματς και που θα αρέσει και στο υπόλοιπό κοινό…

Παράλληλα, με το «περίφημο» πλέξιγκλας που έχει τοποθετηθεί και δεν αρέσει σε πολύ κόσμο, υπάρχει η σκέψη στο ύψος που είναι σήμερα να παραμείνει μόνο στα ντέρμπι και στα ματς υψηλής επικινδυνότητας, ενώ στα υπόλοιπα θα είναι περίπου το μισό απ΄ αυτό που είδε ο κόσμος στο φιλικό κόντρα στην Τσβόλε και που θα υπάρχει μέχρι και αύριο.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 119.835 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.