ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ο πιο κακός και άναρχος Παναθηναϊκός των τελευταίων χρόνων!

Είναι από τις περιπτώσεις που λες «τίποτα δεν είναι τόσο κακό που δεν μπορεί να γίνει χειρότερο» και σε κάθε δευτερόλεπτο περίμενες να δεις πότε το... κακό θα πιάσει πάτο! Γράφει ο Άρης Λαούδης.

Ο πιο κακός και άναρχος Παναθηναϊκός των τελευταίων χρόνων!

Δεν μπορώ να θυμηθώ ντέρμπι με τον Ολυμπιακό τα τελευταία χρόνια που ο Παναθηναϊκός να είναι τόσο κακός και άναρχος. Δεν  αναφέρομαι στην ήττα ή την τελική διαφορά, άλλωστε αυτά μπορούν να συμβούν κι έχουν ξανασυμβεί στο παρελθόν από τη μία ή την άλλη πλευρά.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.