ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αποστολή στη Λιέγη

Σάμπα: «Θα έπαιζα ακόμα και με σπασμένο χέρι»

Λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής για τη Λιέγη, ο Κρίστοφερ Σάμπα μίλησε τους εκπροσώπους του Τύπου και αναφέρθηκε στο στόχο του Παναθηναϊκού, που δεν είναι άλλος από το διπλό στο Βέλγιο.

Σάμπα: «Θα έπαιζα ακόμα και με σπασμένο χέρι»

Οι «πράσινοι» ετοιμάζονται για ένα ιδιαίτερο κρίσιμο παιχνίδι, με τον Σάμπα να τονίζει πως το μόνο που έχει σημασία είναι η νίκη, δηλώνοντας παράλληλα πως θα αγωνιζόταν ακόμα και με σπασμένο χέρι.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Κρίστοφερ Σάμπα από το «Ελ. Βενιζέλος»:

«Από εδώ και στο εξής όλους τους αγώνες μόνο έτσι πρέπει να τους βλέπουμε και να τους παίζουμε. Να βλέπουμε παιχνίδι το παιχνίδι και να παίζουμε τα παιχνίδια αυτά σαν να αποτελούν την τελευταία μας ευκαιρία. Ακόμα σημαντικότερο είναι ότι η ομάδα πρέπει να δείξει άλλο πρόσωπο.

Ουσιαστικά αυτό που έχει σημασία έχουν οι τρεις βαθμοί, όπως και να παίξουμε, ακόμα και να μην παίξουμε ικανοποιητικά, αν πετύχουμε να εξασφαλίσουμε τους τρεις βαθμούς, αυτός είναι ο στόχος μας».

Για το αν είναι έτοιμος να αγωνιστεί εξαιτίας των ενοχλήσεων που ένιωθε:

«Είχα μία ενόχληση στον αστράγαλο αλλά αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα. Θα έπαιζα ακόμη και με σπασμένο το χέρι, ή με οτιδήποτε άλλο σπασμένο θα έπαιζα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ