CREATE IMAGE ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Με χάντικαπ η Σεβίλλη, G/G στο Φάληρο (vid)

Στοίχημα: Με χάντικαπ η Σεβίλλη, G/G στο Φάληρο (vid)

Οι στοιχηματικές προτάσεις της Κυριακής (06/11) από το Betarades.gr

Πλουσιότατο και το σημερινό κουπόνι πάμε στοίχημα, με τα βλέμματα να είναι στραμμένα στο “ντέρμπι αιωνίων” του Φαλήρου (δείτε αναλυτικά το άρθρο για το ΟλυμπιακόςΠαναθηναϊκός). Προκύπτει στοιχηματική επιλογή από το συγκεκριμένο παιχνίδι, ενώ συνολικά καταλήγουμε σε “καρέ” ποδοσφαιρικών προτάσεων. Υπάρχει, φυσικά, και μπασκετική επιλογή που μας έρχεται από την αναμέτρηση της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.

Έχουν τύχες… οι Σεβιγιάνοι

Η δυνατή σημερινή μας επιλογή έρχεται από τη μάχη του “Σάντσεθ Πιθχουάν”, όπου πηγαίνουμε με το +1 Ασιατικό χάντικαπ για τη Σεβίλλη (υποδέχεται την Μπαρτσελόνα) σε απόδοση 1.85 (+1 Ασιατικό χάντικαπ: το στοίχημα επιβεβαιώνεται σε περίπτωση που η Σεβίλλη κερδίσει ή το ματς έρθει ισόπαλο. Αν η Σεβίλλη ηττηθεί με ένα γκολ διαφορά μας επιστρέφεται το ποντάρισμα). Σε περίπτωση σημερινής νίκης, οι Ανδαλουσιάνοι προσπερνούν τόσο τους Καταλανούς όσο και την Ατλέτικο και συνεχίζουν την… κούρσα τίτλου. Σαρωτική στο μεσοβδόμαδο ευρωπαϊκό ματς η ομάδα του Χόρχε Σαμπάολι, «σκόρπισε» την Ντιναμό Ζάγκρεμπ με 4-0 και σχεδόν σφράγισε την πρόκριση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από το ισόπαλο 1-1 στην έδρα της Χιχόν, που πήρε τη σκυτάλη από τρεις διαδοχικές νίκες. Σημειώστε, δε, ότι έχει πάρει το τρίποντο και στα πέντε τελευταία εντός έδρας ματς για την Πριμέρα. Βίοι αντίθετοι για την Μπαρτσελόνα, η οποία ελπίζει ότι η μεσοβδόμαδη ήττα στο Μάντσεστερ δε θα επιφέρει μεγάλο πλήγμα στην ψυχολογία της. Η ήττα από τη Σίτι ακολούθησε το… αγχωτικό 1-0 επί της Γρανάδας για τη 10η αγωνιστική κι έτσι οι «μπλαουγκράνα» έρχονται στο σημερινό ματς με… ανάγκη διπλού. Ενθαρρυντικό το σερί 4-0-1 στα φετινά εκτός έδρας παιχνίδια τους σε επίπεδο λίγκας. «Είμαστε τόσο καλοί, ώστε να αποδεχόμαστε και τις ήττες», ήταν η σιβυλλική δήλωση του Λουίς Ενρίκε στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου, ως απάντηση στην κριτική που δέχθηκε η ομάδα για το «χαστούκι» από τη Σίτι.

Παίρνει το ντέρμπι η Άρσεναλ

Συνεχίζουμε με τον Άσσο της Άρσεναλ επί της Τότεναμ στο ντέρμπι του Βορείου Λονδίνου, σε απόδοση 1.95. Σημειώστε ότι οι «κανονιέρηδες» μετρούν μόλις μία ήττα στα 26 τελευταία εντός έδρας ντέρμπι με τα «σπιρούνια» για όλες τις διοργανώσεις (15-10-1). Νικηφόρα για τη ομάδα του Βενγκέρ τα 11/12 τελευταία παιχνίδια της για όλες τις διοργανώσεις, παραμένει αήττητη στα τελευταία 15 με 12 νίκες και τρεις ισοπαλίες. Το περασμένο σαββατοκύριακο η Άρσεναλ έφυγε με το νικηφόρο 1-4 από την έδρα της Σάντερλαντ και με σημερινή νίκη προσπερνά σίγουρα τη Σίτι (γκέλαρε χθες κόντρα στη Μίντλεσμπρο) και διατηρείται στην κορυφή είτε μόνη είτε με… παρέα τη Λίβερπουλ. Στο 3-1-0 το σερί στα τέσσερα τελευταία «εντός» για την Πρέμιερσιπ. Η Τότεναμ, από την πλευρά της, ευελπιστεί ότι το σημερινό ντέρμπι θα αποτελέσει την απαρχή της αγωνιστικής της ανάκαμψης. Ξεκάθαρη η περίοδος «κοιλιάς» που διανύει, αγνοώντας τη νίκη στην τελευταία εξάδα αγώνων της για όλες τις διοργανώσεις (0-3-3). Το ατυχές 0-1 από τη Λεβερκούζεν για το Τσάμπιονς Λιγκ πήρε τη σκυτάλη από την εντός έδρας ισοπαλία (1-1) με τη Λέστερ της 10ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ. Αήττητη η ομάδα στα πέντε φετινά εκτός έδρας ματς πρωταθλήματος (2-3-0), αν όμως σήμερα απολέσει βαθμούς θα μείνει πρόωρα πολύ πίσω στην «κούρσα» του τίτλου.

Αμφίσκορο στο “Καραϊσκάκης”

Ερχόμαστε στο “ντέρμπι αιωνίων” του Φαλήρου, όπου επιλέγουμε το Goal/Goal σε απόδοση 2.10. Μια νίκη που μπορεί να ισοδυναμεί με… μισό πρωτάθλημα «παίζεται» σήμερα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Ο μεν Ολυμπιακός θέλει το «τρίποντο» για ανέβει στο +7 από Παναθηναϊκό και λοιπούς διεκδικητικές του τίτλου, ενώ οι πράσινοι είναι αυτοί που «καίγονται» για να πάρουν τουλάχιστον την ισοπαλία. Δε χωρά αμφιβολία ότι οι Πειραιώτες είναι σε σαφώς καλύτερο μομέντουμ, έχουν ήδη κερδίσει ΑΕΚ και ΠΑΟΚ εντός έδρας, απολαμβάνουν την κορυφή της βαθμολογίας και σιγά-σιγά αποδίδουν καλό ποδόσφαιρο. Το έκαναν και στο Καζακστάν την Πέμπτη κόντρα στην Αστάνα, όπου παρατάχθηκαν με «ρεζέρβες», αλλά στο δεύτερο μέρος σπατάλησαν σωρεία μεγάλων ευκαιριών για να πάρουν το ματς. Ακόμη και έτσι όμως, το τελικό 1-1 τους φέρνει μια «ανάσα» απ’ την πρόκριση. Η ομάδα που αισθάνεται την πίεση και το «πρέπει» είναι ο Παναθηναϊκός σήμερα στο Φάληρο, καθώς ενδεχόμενη ήττα θα φέρει περαιτέρω εσωστρέφεια. Το κλίμα είναι πολύ κακό στους πράσινους, οι οποίοι δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τα πολλά προβλήματα απουσιών στο μεσοβδόμαδο ματς με τη Σταντάρ Λιέγης, ηττήθηκαν εντός έδρας 0-3 έχοντας τραγική παρουσία και ουσιαστικά αποχαιρέτησαν την Ευρώπη. Ανεπαρκές για ακόμη μια φορά το «τριφύλλι», έδειξε ότι είχε σοβαρά αμυντικά προβλήματα, καθώς μετά το 0-1 στο 61’ η ομάδα «παρέδωσε πνεύμα» και επέτρεψε στους Βέλγους να κάνουν… πάρτι! Ενισχυμένος ο Παναθηναϊκός στο ντέρμπι, καθότι αποθεραπεύτηκαν και επιστρέφουν οι Ζέκα (Μέσος, 12,0), Λεδέσμα (Μέσος, 12,4) και Χουλτ (Αμυντικός, 5,0), ενώ διαθέσιμοι είναι και οι Γουακάσο (Μέσος, 10,1), Βιγιαφάνες (Μέσος, 14,0) και Ρέις (Αμυντικός, 3,0). Μεγάλος απών ο Μπεργκ, όμως οι “πράσινοι” έχουν καταφέρει να σκοράρουν στις 5/6 τελευταίες επισκέψεις τους στην έδρα του Ολυμπιακού.

Over στην Ιταλία

Κλείνουμε με το Over 2,5 στην ιταλική αναμέτρηση της Τζένοα με την Ουντινέζε σε απόδοση 2.07. Επτά βαθμούς κατάφερε να συγκεντρώσει η Τζένοα στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές, στις οποίες σημείωσε δύο νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες. Πιο συγκεκριμένα το συγκρότημα του Τζούριτς επικράτησε των Μπολόνια (1-0 εκτός έδρας) και Μίλαν (3-0 εντός έδρας), ενώ μοιράστηκε από ένα βαθμό με την Έμπολι (0-0 εντός έδρας). Παράλληλα δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση των Σαμπντόρια (2-1 εκτός έδρας) και Αταλάντα (3-0 εκτός έδρας). Για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν η Ουντινέζε «τρέχει» ένα αήττητο σερί τριών αγωνιστικών στο πρωτάθλημα, στις οποίες σημείωσε δύο νίκες και μία ισοπαλία. Αφού δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Γιουβέντους (2-1 εκτός έδρας) το συγκρότημα του Ντελ Νέρι επικράτησε των Πεσκάρα (3-1 εντός έδρας) και Παλέρμο (3-1 εκτός έδρας), ενώ την προηγούμενη βδομάδα μοιράστηκε από ένα βαθμό με την Τορίνο (2-2 εντός έδρας).

Υψηλό σκορ στη Ρωσία

Από το μπάσκετ κρατάμε το Over 173.5 πόντοι στην αναμέτρηση της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με τη Ζενίτ (απόδοση 1.85). Αήττητες οι δύο ομάδες μέχρι στιγμής στην VTB League αλλά με διαφορετικό αριθμό αγώνων, σήμερα μία από τις δύο θα ξεπεράσει την άλλη βαθμολογικά και πιθανότατα αυτή θα είναι η ΤΣΣΚΑ που δεν έχει ηττηθεί ποτέ από την Ζενίτ τα τελευταία οκτώ χρόνια, δηλαδή και όταν ονομαζόταν Τράιουμφ. Γενικά η ΤΣΣΚΑ αντιμετωπίζει τους αγώνες της VTB σαν προετοιμασία για τα πολύ δυνατά παιχνίδια της Euroleague μεσοβδόμαδα και μάλιστα την επόμενη Παρασκευή έχει πολύ δύσκολο αγώνα με τη Ρεάλ στη Μόσχα. Η Ζενίτ είναι από τις δυνατές ομάδες της VTB, «βλέπει» τετράδα και τώρα με τον Τούλσον απόλυτα υγιή είναι ισχυρότερη. Συγκεκριμένα ο Τούλσον σκόραρε 34 πόντους στον αγώνα με την Μπούντουσνοστ και αμέσως πριν είχε σκοράρει 21 με την ΒΕΦ Ρίγα. Παραδοσιακά η ΤΣΣΚΑ όταν υποδέχεται ισχυρές ομάδες αντί να προσέξει την άμυνά της περισσότερο, επιτρέπει στην αντίπαλο να σκοράρει καλά και η ίδια απλά ξεπερνά την αντίπαλη επιθετική επίδοση. Κάτι ανάλογο θα δούμε και σήμερα και παρά το μεγάλο προσφερόμενο όριο στους 173.5 πόντους η επιλογή είναι το Over 173.5.

Αυτές ήταν οι σημερινές προτάσεις του Betarades.gr. Εσείς μην παραλείψετε να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό του κορυφαίου στοιχηματικού site με έπαθλο 50€. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να προβλέψετε σωστά τα αποτελέσματα των αγώνων της ημέρας στη Σούπερλιγκ, αφήνοντας σχόλια είτε στο βίντεο στο facebook, είτε στο youtube. Το βίντεο, εξάλλου, μπορείτε να το παρακολουθήσετε και παρακάτω:

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

Ακολούθησε το στο Google News
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ντιέγκο Αλόνσο η επιστροφή – Φαβορί για τον πάγκο αγγλικής ομάδας ο Ουρουγουανός

Ντιέγκο Αλόνσο η επιστροφή – Φαβορί για τον πάγκο αγγλικής ομάδας ο Ουρουγουανός

Στο Άμπου Ντάμπι θα έρθω Πανάθα για σένα

Στο Άμπου Ντάμπι θα έρθω Πανάθα για σένα

Ο κύβος ερρίφθη: Η απόφαση της κυβέρνησης για την οριστική κατάργηση του ΕΝΦΙΑ

Ο κύβος ερρίφθη: Η απόφαση της κυβέρνησης για την οριστική κατάργηση του ΕΝΦΙΑ

Παναθηναϊκός: Σε νέα κορυφαία εταιρεία μάνατζερ ο Γιώργος Βαγιαννίδης

Παναθηναϊκός: Σε νέα κορυφαία εταιρεία μάνατζερ ο Γιώργος Βαγιαννίδης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός LIVE STREAMING

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός LIVE STREAMING

Ανακοίνωση των διαιτητών της Euroleague με… βολές για τον Γιαννακόπουλο!

Ανακοίνωση των διαιτητών της Euroleague με… βολές για τον Γιαννακόπουλο!

Bild: Σενάριο για Παναθηναϊκό και Ντουκς!

Bild: Σενάριο για Παναθηναϊκό και Ντουκς!

Αταμάν: «Περιμένω ο Λεσόρ να παίξει στο Final Four»!

Αταμάν: «Περιμένω ο Λεσόρ να παίξει στο Final Four»!

Γιαννακόπουλος για 8o και Ολυμπιακό – Όλα όσα είπε! (vid)

Γιαννακόπουλος για 8o και Ολυμπιακό – Όλα όσα είπε! (vid)

Ατάκες Αταμάν για Φενέρ!

Ατάκες Αταμάν για Φενέρ!

H σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού: Θεραπεία ο Γεντβαϊ – Ποιοι έκαναν ατομικό

H σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού: Θεραπεία ο Γεντβαϊ – Ποιοι έκαναν ατομικό

Αταμάν σε παίκτες: «Στόχος δεν είναι απλά να πάμε στο Final Four, αλλά το back to back»

Αταμάν σε παίκτες: «Στόχος δεν είναι απλά να πάμε στο Final Four, αλλά το back to back»

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΙΝΗΣΗ Λεσόρ μετά την πρόκριση!

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΙΝΗΣΗ Λεσόρ μετά την πρόκριση!

Δολοφονία Λυγγερίδη: Ομόφωνα αποφασίστηκε η ενοχή!

Δολοφονία Λυγγερίδη: Ομόφωνα αποφασίστηκε η ενοχή!

Άλλο συνέβαινε, άλλο φαντάζονταν: Η απόλυτη ανατροπή στην υπόθεση της 26χρονης αστυνομικού ΕΛΛΑΔΑ

Άλλο συνέβαινε, άλλο φαντάζονταν: Η απόλυτη ανατροπή στην υπόθεση της 26χρονης αστυνομικού ΕΛΛΑΔΑ

Η πανηγυρική selfie των πρωταθλητών Ευρώπης μετά την πρόκριση στο Final 4!

Η πανηγυρική selfie των πρωταθλητών Ευρώπης μετά την πρόκριση στο Final 4!

«Άμυνα και Γκραντ έφεραν την πρόκριση – Τα δεδομένα για Λεσόρ στο Άμπου Ντάμπι» (vid)

«Άμυνα και Γκραντ έφεραν την πρόκριση – Τα δεδομένα για Λεσόρ στο Άμπου Ντάμπι» (vid)

Ποιος είναι ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα που καθόταν δίπλα στον Αταμάν στο Game 5

Ποιος είναι ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα που καθόταν δίπλα στον Αταμάν στο Game 5

Με την υπογραφή του Τσέντι Όσμαν: Ο ηγέτης των πλέι οφ που έστειλε τον Παναθηναϊκό στο Final Four του Άμπου Ντάμπι

Με την υπογραφή του Τσέντι Όσμαν: Ο ηγέτης των πλέι οφ που έστειλε τον Παναθηναϊκό στο Final Four του Άμπου Ντάμπι

Τα πρωτοσέλιδα της ημέρας για τον Παναθηναϊκό

Τα πρωτοσέλιδα της ημέρας για τον Παναθηναϊκό

FOLLOW
Newsletter Ενημερώσου για τις πιο πράσινες ειδήσεις της ημέρας
Καθημερινά όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό και τα blogs του panathinaikos24.gr στο inbox σου.
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ