ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Χουχούμης: «Μόνοι μας φέραμε τον εαυτό μας σε δύσκολη θέση…»

Ο Διαμαντής Χουχούμης παραδέχθηκε πως οι ίδιοι οι παίκτες του Παναθηναϊκού, έφεραν την ομάδα σε δύσκολη θέση χθες στη Ριζούπολη, απέναντι στον Απόλλωνα.

Χουχούμης: «Μόνοι μας φέραμε τον εαυτό μας σε δύσκολη θέση…»

Όσα είπε ο Διαμαντής Χουχούμης:

«Μπήκαμε νωθρά στο πρώτο ημίχρονο, με τον Απόλλωνα να μπαίνει καλύτερα. Δεχθήκαμε δύο γκολ, αλλά στο ημίχρονο ανεβάσαμε το ηθικό μας και έγινε η ανατροπή. Μόνοι μας φέραμε τον εαυτό μας σε πολύ δύσκολη θέση. Ακόμα και στο δεύτερο μέρος που κάναμε την ανατροπή, φάγαμε την κόκκινη κάρτα, με αποτέλεσμα και πάλι να είναι δύσκολο το ματς».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.