BLOG

Είναι οικογένεια, γίνεται ομάδα

Όλοι οι παίκτες του Παναθηναϊκού Superfoods, σπεύδουν να αγκαλιάσουν και να συγχαρούν τον Μάικ Τζέιμς, μετά από ένα εύστοχο καλάθι, στέλνοντας το μήνυμα πως η ομάδα είναι μια γροθιά, μια οικογένεια και πλέον, γίνεται και μια ΟΜΑΔΑ. Γράφει ο Γιάννης Μιχαλάκης.

Η εμφατική νίκη του Παναθηναϊκού Superfoods στο «Mediolanum Forum» δεν αποτελεί τη μεγάλη είδηση της βραδιάς. Θαρρώ πως το «τριφύλλι», εύκολα ή δύσκολα θα την έπαιρνε. Είτε γιατί η Ολύμπια δεν πατά και πολύ καλά, είτε γιατί οι «πράσινοι» βρίσκονταν σε καλό φεγγάρι, ή είτε… άλλο θέλετε εσείς.

Αυτό που αποτυπώνεται απόψε είναι το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός, εκτός από μια γροθιά, πάει να γίνει (δεν είναι ακόμα) και μια πραγματική, κανονική, υψηλού επιπέδου ομάδα.

Ο Τσάβι Πασκουάλ δουλεύει καθημερινά πολύ σκληρά, κάνει πράγματα που για πολλούς μπορεί να φαίνονται και περίεργα, εντούτοις, τα αποτελέσματα, οι εμφανίσεις, αλλά πάνω απ’ όλα η γενικότερη εικόνα των παικτών του, είναι αυτά που αποδεικνύουν το πόσο έχει αλλάξει-και αλλάζει-την ομάδα ο Καταλανός.

Ο «κακός» Μάικ Τζέιμς επιστρέφει-ή μάλλον επέστρεψε απόψε-όλη η ομάδα μετά από ένα εντυπωσιακό καλάθι τον αγκάλιασε και τον συνεχάρη, στέλνοντας το μήνυμα προς όλους, πως ο Παναθηναϊκός, είναι μια οικογένεια και αυτό, είναι θεμέλιος λίθος για να φτάσει ένα κλαμπ στην κορυφή.

ΥΓ.1: Με δύο στα δύο απέναντι σε Μπασκόνια και Ούνιξ Καζάν, ο Παναθηναϊκός μπαίνει σε τροχιά τετράδας.

ΥΓ.2: Η βελτίωση του Φελντέιν σε δημιουργία αλλά και διάρκεια, είναι εμφανής. Ο Δομινικανός κάνει πολύ καλή δουλειά.

ΥΓ.3: Αν συνεχίσει έτσι ο Παναθηναϊκός, ακόμα και αν δεν καταφέρει το πλεονέκτημα έδρας, άπαντες θα τον φοβούνται και θα θέλουν να τον αποφύγουν.

Exit mobile version