ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Έβγαλε φωτογραφία την… κλήση του στην εθνική ο Κουλιμπαλί! (pic)

Ο 27χρονος αμυντικός του «τριφυλλιού» συμπεριελήφθη στην αποστολή του Μάλι για τα προκριματικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής.

Έβγαλε φωτογραφία την... κλήση του στην εθνική ο Κουλιμπαλί! (pic)

Περιχαρής ο Ουσμάν Κουλιμπαλί, ανέβασε στο instagram φωτογραφία με το έγγραφο που απέστειλε η ομοσπονδία ποδοσφαίρου του Μάλι στα γραφεία της ΠΑΕ και αφορά την κλήση του 27χρονου μπακ στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος.

Το Μάλι θα αντιμετωπίσει στην έδρα του τη Γκαμπόν στις 10 Ιουνίου, σε αναμέτρηση για τα προκριματικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, η τελική φάση του οποίου θα διεξαχθεί στο Καμερούν το 2019, με την πρώτη συγκέντρωση της αποστολής να είναι προγραμματισμένη για τις 28 Μαΐου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ