ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΙΔΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΥΗΔΟ

Επιστροφή στις προπονήσεις – Παρών στο Κορωπί ο Γιόχανσον

Οι «πράσινοι» επανήλθαν σήμερα στις προπονήσεις, με τον Ματίας Γιόχανσον να ακολουθεί πρόγραμμα φυσικής κατάστασης.

Επιστροφή στις προπονήσεις - Παρών στο Κορωπί ο Γιόχανσον

Το διήμερο ρεπό που είχε δοθεί στους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έληξε σήμερα, με τους «πράσινους» να επιστρέφουν στο Κορωπί, πραγματοποιώντας προπόνηση το απόγευμα της Κυριακής.

Στην προπόνηση παρέστη και ο νεοαποκτηθείς Σουηδός μπακ, Ματίας Γιόχανσον, ο οποίος από σήμερα και για τις επόμενες δέκα ημέρες θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα, ώστε να καλύψει το χαμένο έδαφος, όσον αφορά τη φυσική του κατάσταση.

Οι υπόλοιποι βρέθηκαν στο γυμναστήριο για το πρώτο σκέλος του «μενού» και στη συνέχεια ακολούθησαν ασκήσεις με πάσες και παιχνίδια τακτικής.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 81.767 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Μολέδο έκανε αποφόρτιση, ούτως ώστε να επανέλθει αύριο σε φουλ ρυθμούς, ενώ ο Βιγιαφάνιες έκανε θεραπεία, ακολουθώντας μόνο το πρώτο μέρος του προγράμματος, στο γυμναστήριο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.