ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Σχόλιο-ΕΠΟΣ από οπαδό στην ανάρτηση του Χεζόνια! (pic)

Δείτε τι έστειλε ένας φίλος του «τριφυλλιού» στον Κροάτη, ο οποίος δεν χάνει ευκαιρία να δείξει την αγάπη του για τον Παναθηναϊκό.

Σχόλιο-ΕΠΟΣ από οπαδό στην ανάρτηση του Χεζόνια! (pic)

Ο Μάριο Χεζόνια είναι δυναμικός υποστηρικτής του Παναθηναϊκού, γεγονός το οποίο έχει αποδείξει άπειρες φορές, ιδίως μέσω των παρεμβάσεών του στα social media.

Ο 23χρονος Κροάτης, έχει, ουκ ολίγες φορές, αναρτήσει βιντεάκια από τη Θύρα 13 αλλά και από την ομάδα, προκαλώντας τον ενθουσιασμό των οπαδών της ομάδας που, με τη σειρά τους, προσπαθούν να τον πείσουν να αφήσει το ΝΒΑ για τον εξάστερο.

Στην τελευταία ανάρτηση που έκανε, ευχόμενος στον Λούκας Λεκαβίτσιους, οι «πράσινοι» ακόλουθοί του ανταποκρίθηκαν άμεσα και ένας εξ αυτών μας χάρισε ένα… επικό σχόλιο.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.311 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Έλα στον Παναθηναϊκό ρε μαλ…, αφού είσαι ένας από εμάς», ανέφερε ο οπαδός του «τριφυλλιού», που προφανώς έχει… αγανακτήσει βλέποντας τον Κροάτη να εκδηλώνει με θέρμη την αγάπη του για τον σύλλογο, αλλά να μην αγωνίζεται σε αυτόν!

https://www.instagram.com/p/BYejGadBgNS/

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.