Αποτελεί ένα από τα πρόσωπα του φετινού Ευρωμπάσκετ και όχι άδικα!

Ο Ιγκόρ Κοκόσκοφ οδήγησε την Σλοβενία προς το πρώτο της μετάλλιο (είτε χρυσό, είτε αργυρό, αυτό θα φανεί σήμερα στον τελικό με τους Σέρβους) έπειτα από 13 ανεπιτυχείς παρουσίες της χώρας στον θεσμό.

Ήδη, ο Σέρβος κόουτς «δρέπει» τις «δάφνες» της μεγάλης πορείας, ωστόσο δεν ξεχνά να αναφερθεί στην «υπόθεση Παναθηναϊκός», καθώς το 2015 είχε βρεθεί κοντά στην ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του «τριφυλλιού», αλλά τελικά το θέμα δεν προχώρησε και επιλέχθηκε ο συμπατριώτης του, Σάσα Τζόρτζεβιτς.

Ο ίδιος ο Κοκόσκοφ παραδέχθηκε, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο eurohoops.net, ότι ένιωσε άσχημα για την χαμένη ευκαιρία που του παρουσιάστηκε τότε: «Ένιωσα άσχημα για αυτό, ίσως αυτή η ευκαιρία παρουσιάζεται μια φορά στη ζωή σου και ένα μεγάλο όνειρό μου θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, εξήγησε τον λόγο για τον οποίο δεν προχώρησε τότε το όλο ζήτημα: «Το πρόβλημα ήταν πως λίγο πριν είχα δεσμευτεί προφορικά με τους Γιούτα Τζαζ και τον Κουν Σνάιντερ, με τον οποίο έχουμε μακροχρόνια φιλία. Το είχα υποσχεθεί στον Σνάιντερ και δεν μπορούσα να πάρω πίσω αυτή την υπόσχεση».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS