ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

H φοβερή… εξομολόγηση του Κοκόσκοφ για τον Παναθηναϊκό

Ο Σέρβος τεχνικός της Σλοβενίας αποκάλυψε το παρασκήνιο των επαφών του με τους «πράσινους».

H φοβερή... εξομολόγηση του Κοκόσκοφ για τον Παναθηναϊκό

Αποτελεί ένα από τα πρόσωπα του φετινού Ευρωμπάσκετ και όχι άδικα!

Ο Ιγκόρ Κοκόσκοφ οδήγησε την Σλοβενία προς το πρώτο της μετάλλιο (είτε χρυσό, είτε αργυρό, αυτό θα φανεί σήμερα στον τελικό με τους Σέρβους) έπειτα από 13 ανεπιτυχείς παρουσίες της χώρας στον θεσμό.

Ήδη, ο Σέρβος κόουτς «δρέπει» τις «δάφνες» της μεγάλης πορείας, ωστόσο δεν ξεχνά να αναφερθεί στην «υπόθεση Παναθηναϊκός», καθώς το 2015 είχε βρεθεί κοντά στην ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του «τριφυλλιού», αλλά τελικά το θέμα δεν προχώρησε και επιλέχθηκε ο συμπατριώτης του, Σάσα Τζόρτζεβιτς.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 49.351 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο ίδιος ο Κοκόσκοφ παραδέχθηκε, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο eurohoops.net, ότι ένιωσε άσχημα για την χαμένη ευκαιρία που του παρουσιάστηκε τότε: «Ένιωσα άσχημα για αυτό, ίσως αυτή η ευκαιρία παρουσιάζεται μια φορά στη ζωή σου και ένα μεγάλο όνειρό μου θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, εξήγησε τον λόγο για τον οποίο δεν προχώρησε τότε το όλο ζήτημα: «Το πρόβλημα ήταν πως λίγο πριν είχα δεσμευτεί προφορικά με τους Γιούτα Τζαζ και τον Κουν Σνάιντερ, με τον οποίο έχουμε μακροχρόνια φιλία. Το είχα υποσχεθεί στον Σνάιντερ και δεν μπορούσα να πάρω πίσω αυτή την υπόσχεση».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...