ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η ΤΡΙΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ... ΦΑΡΜΑΚΕΡΗ

Κινδυνεύει με τιμωρία της έδρας του ο Παναθηναϊκός

Οι «πράσινοι» κλήθηκαν σε απολογία από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Λίγκας και πλέον αντιμετωπίζουν το «φάσμα» της τιμωρίας.

Κινδυνεύει με τιμωρία της έδρας του ο Παναθηναϊκός | panathinaikos24.gr

Το Πειθαρχικό όργανο της Super League κάλεσε τους «πράσινους» σε απολογία για την συμπεριφορά των φιλάθλων του στην αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Λεωφόρο.

Ο δρόμος του Παναθηναϊκού για το Conference League
Ο δρόμος του Παναθηναϊκού για το Conference League 5.935 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που το «τριφύλλι» καλείται να απολογηθεί ενώπιον της Λίγκας και πλέον βρίσκεται ένα βήμα από την τιμωρία της έδρας του.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο πειθαρχικός κώδικας της ΕΠΟ, εάν μια ομάδα κληθεί τρεις φορές σε απολογία (για πυρσούς και καπνογόνα), τότε κινδυνεύει άμεσα με τιμωρία μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών.

Η ανακοίνωση:

«Βάσει των αναφερομένων στο από 17/09/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 17/09/2017 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ’ αριθμ. πρωτ. 2032/17/1866340 από 19/09/2017 Έκθεση της Αστυνομίας, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Παναθηναϊκός-ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης.

* Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ, 14 παρ. 1, 2 και 3, 15 παρ. 2 περ. α΄, β΄ και ε΄ του Π.Κ. της ΕΠΟ”».

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

loading...

HIGHLIGHTS

close