ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Κέρβερος» ο Οδυσσέας: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του στο ντέρμπι (vid)

Ο «Όντι» φώναξε «παρών» όποτε χρειάστηκε, διατηρώντας την εστία του ανέπαφη σε κρίσιμα σημεία του ντέρμπι. Δείτε τις φάσεις.

«Κέρβερος» ο Οδυσσέας: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του στο ντέρμπι (vid)

Για περίπου 77 λεπτά, ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος ήταν ο πιο… άνετος ποδοσφαιριστής του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό!

Τον είδαμε στα πλάνα μας ελάχιστες φορές, διότι η μπάλα έφτανε με… δυσκολία στην περιοχή του, καθώς η τετράδα στα μετόπισθεν και η συνολική αμυντική λειτουργία του «τριφυλλιού», είχε κλείσει τις διόδους στα καρέ του 23χρονου τερματοφύλακα.

Από εκείνο το σημείο και έπειτα, ορισμένα λάθη, λόγω κούρασης, αλλά και οι εντολές του Λεμονή για φουλ επίθεση, έφεραν τους παίκτες του Ολυμπιακού τρεις φορές σε θέση βολής, ωστόσο οι προσπάθειές τους σταμάτησαν πάνω στον… βράχο που λέγεται «Οδυσσέας Βλαχοδήμος».

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 24.808 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο 77ο λεπτό, ο Ανσαριφάρντ περνά τον Κολοβέτσιο, μπαίνει στην περιοχή του Παναθηναϊκού και πλασάρει με δύναμη, αλλά ο «Όντι» αρνείται το γκολ πέφτοντας στη δεξιά γωνία του (δείτε τη φάση στο 02:30 του βίντεο)

Στην εξέλιξη της φάσης, ο Ανσαριφάρντ πήρε την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι, η μπάλα πέρασε κάτω από τα πόδια του Μολέδο, με τον Βλαχοδήμο να πραγματοποιεί σπουδαία επέμβαση, βουτώντας με αυτοθυσία στη γραμμή και σταματώντας την πορεία της μπάλας με το πόδι και στη συνέχεια με το χέρι του (δείτε τη φάση στο 02:45 του βίντεο).

Τέλος, στο 89ο λεπτό, ο Εμενίκε βρέθηκε με πλάτη στο τέρμα από το ύψος της μικρής περιοχής, έκανε το γύρισμα, αλλά ξανά, ο Βλαχοδήμος βρέθηκε στη σωστή θέση και «γράπωσε» τη μπάλα, καθαρίζοντας και αυτή τη φάση για λογαριασμό της ομάδας του (δείτε τη φάση στο 03:50 του βίντεο).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.