ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παπαδάκης: «Εξαιρετική ομάδα για φάιναλ φορ ο ΠΑΟ»

Για την αναμέτρηση απέναντι στον Παναθηναϊκό Superfoods (31/12, 15:30), μίλησε ο παίκτης του Κολοσσού, Κώστας Παπαδάκης και χαρακτήρισε το «τριφύλλι», ομάδα φτιαγμένη για να πρωταγωνιστεί στα φάιναλ φορ.

Παπαδάκης: «Εξαιρετική ομάδα για φάιναλ φορ ο ΠΑΟ»

Ο νεαρός γκαρντ της ομάδας του Κολοσσού, μίλησε για τον Παναθηναϊκό, την αναμέτρηση με την ομάδα του και τα οφέλη που μπορούν να αποκομίσουν αυτός και οι συμπαίκτες του.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Γεια σας και πάλι φίλοι μου!

Έπειτα από τη διακοπή των Χριστουγέννων τα λέμε ξανά από εδώ και ελπίζω όλοι να περάσατε καλά και με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, αυτές τις ημέρες. Εμείς, πάντως, κάναμε καλές γιορτές, καθώς πήραμε μία πολύ σπουδαία νίκη μέσα στην Πάτρα επί του Προμηθέα. Σ’ αυτό το παιχνίδι ήμασταν συγκεντρωμένοι σχεδόν για 40 λεπτά, αλλά ακόμη και όταν ο Προμηθέας αντέδρασε και μας πλησίασε, εμείς διατηρήσαμε την ψυχραιμία μας και πήραμε μία μεγάλη νίκη.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.182 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τώρα, αντιμετωπίζουμε τον Παναθηναϊκό στο τελευταίο μας παιχνίδι για το 2017, όπου μόνο να κερδίσουμε πράγματα έχουμε κόντρα σε έναν τόσο μεγάλο αντίπαλο. Πρόκειται για μία ομάδα, που είναι χτισμένη για να παίξει στο Final Four της Ευρωλίγκας, έχοντας ένα εξαιρετικό ρόστερ και προπονητικό σταφ. Εμείς, από την πλευρά μας, θέλουμε να κάνουμε μία καλή εμφάνιση και να κλείσουμε με θετικό τρόπο τη χρονιά.

Τέλος, θα ήθελα να ευχηθώ σε όλο τον κόσμο καλή χρονιά, ευτυχισμένο το 2018, με υγεία και αγάπη και το νέο έτος να είναι πολύ καλύτερο από αυτό που φεύγει.

Τα λέμε την επόμενη φορά,

Κωνσταντίνος»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.