ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μάρτιος με ντέρμπι, ταξίδια και… υπερβάσεις!

Η τελική ευθεία της κανονικής περιόδου, οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του εξάστερου και το κρίσιμο διάστημα από το οποίο θα φανούν όλα.

Μάρτιος με ντέρμπι, ταξίδια και... υπερβάσεις!

Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να κλείσει θετικά το ευρωπαϊκό του πρόγραμμα για τον Φεβρουάριο, γνωρίζοντας την ήττα από την Χίμκι στη Ρωσία και σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα που σημειώθηκαν στην 23η αγωνιστική, είδε τις ελπίδες του για την κατάληψη της τέταρτης θέσης που οδηγεί στο πλεονέκτημα έδρας να μειώνονται μεν, αλλά όχι να εξαλείφονται.

Πλέον, οι «πράσινοι» έχουν τρεις δυνατούς ανταγωνιστές στον δρόμο για την κατάληψη μιας θέσης στον… ευρωπαϊκό ήλιο, καθώς η Ρεάλ, η Ζαλγκίρις και η Χίμκι τον έχουν «στριμώξει», καταγράφοντας ως τώρα το ίδιο ρεκόρ (14-9). Ο Παναθηναϊκός και οι υπόλοιποι μνηστήρες της τέταρτης θέσης αρχίζουν μεν από το ίδιο σημείο εκκίνησης, ωστόσο η πορεία τους προς την 30η και τελευταία αγωνιστική είναι παντελώς διαφορετική, κοιτάζοντας το πρόγραμμα.

Όπως διαμορφώθηκαν τα πράγματα, η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ θα πρέπει να παρουσιαστεί πνευματικά και οργανικά έτοιμη ώστε να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις που έρχονται στο διάβα της κατά τη διάρκεια του Μαρτίου. Πρόκειται για τον μήνα στον οποίο θα λάβουν χώρα οι… ευρωπαϊκές εξετάσεις του «τριφυλλιού», καθώς θα διεξαχθούν οι έξι από τις υπολειπόμενες επτά αγωνιστικές μέχρι το τέλος της regular season.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.709 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Παναθηναϊκός θα δώσει τις εξετάσεις του ελπίζοντας στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και, βάσει δεδομένων, στις περισσότερες δυνατές απώλειες για τους ανταγωνιστές του. Για να επιτευχθεί το ευκταίο, η ομάδα του Πασκουάλ καλείται να περάσει μέσα από δοκιμασίες που περιλαμβάνουν δύο μεγάλα, απανωτά ντέρμπι, με τον Ολυμπιακό και τη Ρεάλ, εκτός έδρας αναμετρήσεις με ομάδες που δεν τον απειλούν άμεσα (Μάλαγα, Μακάμπι) και φυσικά σε όλα αυτά ζητούμενο αποτελεί και η συνέχιση της επιτυχημένης συγκομιδής στα ματς του ΟΑΚΑ (Ερυθρός Αστέρας, Βαλένθια).

Οι αναμετρήσεις του Μάρτη για την Ευρωλίγκα

2/3 Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 8/3 Ρεάλ – Παναθηναϊκός 16/3 Μάλαγα – Παναθηναϊκός 20/3 Παναθηναϊκός – Ερυθρός Αστέρας 22/3 Μακάμπι – Παναθηναϊκός 30/3 Παναθηναϊκός – Βαλένθια

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.