ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σε ανοιχτή γραμμή Αλαφούζος και Στραματσόνι

Σε επικοινωνία βρίσκονται οι δύο άνδρες προκειμένου να λυθούν τα ανοιχτά «μέτωπα». Ποιος ο ρόλος του Στραματσόνι για την... Κίεβο.

Σε ανοιχτή γραμμή Αλαφούζος και Στραματσόνι

Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να διευθετήσει το θέμα των οφειλών του προς τον πρώην προπονητή της ομάδας, Αντρέα Στραματσόνι, προτείνοντάς του αποπληρωμή σε 33 δόσεις.

Η εν λόγω πρόταση δεν έγινε δεκτή από τον Ιταλό και πλέον το «τριφύλλι» ψάχνει άλλους τρόπους ώστε να επέλθει συμβιβασμός προτού ο νεαρός κόουτς κάνει πράξη την απειλή του και προβεί σε καταγγελία.

Σύμφωνα με την «Πράσινη», ο Στραματσόνι βρίσκεται σε ανοιχτή επικοινωνία με τον Γιάννη Αλαφούζο, προκειμένου να βρεθεί λύση στα χρήματα που οφείλει το «τριφύλλι» προς τον ίδιο και τους συνεργάτες του στο διάστημα που κάθισε στον πάγκο του Παναθηναϊκού.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.086 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αξίζει να σημειωθεί ότι η διοίκηση των «πρασίνων» φέρεται να ζήτησε την συνδρομή του Στραματσόνι στην υπόθεση των οφειλών προς την Κίεβο για τον δανεισμό Πολ Εμποκού.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...