ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τι ισχύει με τα τηλεοπτικά στον Παναθηναϊκό: Το «πάγωμα» και το σημείο-κλειδί

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι διαπραγματεύσεις σχετικά με τα τηλεοπτικά δικαιώματα των αγώνων του Παναθηναϊκού για τη νέα σεζόν.

Τι ισχύει με τα τηλεοπτικά στον Παναθηναϊκό: Το «πάγωμα» και το σημείο-κλειδί

Αυτή την περίοδο, στον Παναθηναϊκό έχουν ρίξει όλο το βάρος στην προσπάθεια για την εξασφάλιση της άδειας συμμετοχής για το επόμενο πρωτάθλημα της Super League, με την ερχόμενη εβδομάδα να είναι καθοριστική όσον αφορά τις εξελίξεις που αναμένεται να έρθουν σχετικά με το ζήτημα.

Το γεγονός αυτό έχει αφήσει στην άκρη τις συζητήσεις για τα τηλεοπτικά δικαιώματα των αγώνων του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα, έπειτα από τις αρχικές επαφές που έγιναν μετά το τέλος της κεντρικής διαχείρισης από τη λίγκα.

Η Nova, η οποία βρισκόταν σε επαφές με το «τριφύλλι» έχει «παγώσει» μέχρι νεοτέρας τις όποιες συζητήσεις, καθώς αναμένει να δει το τι θα συμβεί με το θέμα της αδειοδότησης. Την ίδια ώρα, ο σύλλογος έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας και με το έτερο συνδρομητικό δίκτυο, την Cosmote TV.

Mπερνάρ:  «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό»
Mπερνάρ: «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό» 10.253 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η πρόταση που φέρεται να έχει τεθεί επί τάπητος από την Cosmote TV, αφορά μονοετή συμφωνία με τον σύλλογο, με το κυριότερο σημείο της προσφοράς να είναι η παράλληλη προκαταβολή ενός σημαντικού ποσού, ώστε το «τριφύλλι» να το χρησιμοποιήσει άμεσα κλείνοντας ορισμένες υποθέσεις που «καίνε» στο μέτωπο των οφειλών.

Σε κάθε περίπτωση, το «παιχνίδι» για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Παναθηναϊκού συνεχίζεται, έστω κι αν δεν βρίσκεται σε πρώτο πλάνο ελέω αδειοδότησης. Όπως όλα δείχνουν, οριστική απάντηση σχετικά με το θέμα θα έχουμε μετά το Πάσχα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...