ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Lifestyle

Ο Νίνο “τα χώνει” δημόσια: “Σχολιάζοντας στο καφενείο, κανείς δεν γ@@@σε”

Καβγά με διαδικτυακή του φίλη είχε στο Instagram ο Νίνο. Συγκεκριμένα με αφορμή φωτογραφία που δημοσίευσε ο τραγουδιστής, follower του, έγραψε σε σχόλιο τη λέξη «Σύνελθε».

Ο Νίνο

Ο Νίνο δεν άφησε το σχόλιο χωρίς απάντηση και με τη σειρά του έγραψε: «Αντί να σχολιάζεις σε φωτογραφίες, σχεδίασε κάτι για σένα, για τη ζωή σου, σήκω πάνω και πήγαινε για αυτό. Προς όλους όσους χάνουν τον χρόνο τους έν ζωή σχολιάζοντας τις ζωές των άλλων. «Παιδιά» κάθε ηλικίας, να κάνετε σχέδια, να προχωράτε σε πράξεις, να κάνετε λάθη, να κερδίσετε, να χάσετε. Μόνο έτσι γίνεται. Σχολιάζοντας στο «καφενείο» κανείς δε «γάμ@σ@». Με αγάπη».

Τα σχόλια συνεχίστηκαν και άλλη διαδικτυακή φίλη, έγραψε στον Νίνο: «Έχω τρία καπέλα σου τα οποία τα έδωσες σε κάποιον που φιλούσε τη βίλα της Χρύσας. Μάντεψε».

 Παράλληλα και η κοπέλα που έκανε τον Νίνο να αντιδράσει, του απάντησε ξανά, γράφοντας: «Αντί να καμώνεσαι σε φωτογραφίες, σχεδίασε κάτι για σένα, για τη ζωή σου, σήκω πάνω και πήγαινε για αυτό. Και αν δεν μπορείς να κάνεις τη ζωή σου όπως τη θέλεις, δεν σου φταίει μια λέξη, ένα ρήμα…. Αν σου έλεγα, αυτά που αρέσκεσαι να ακούς και να βλέπεις δεν θα αντιδρούσες ενοχλημένος. Τέτοια θα ήθελες…. Θα τα βρεις…. Όχι από εμένα όμως Καλή συνέχεια στον αγώνα σου. Με συμπάθεια».

Πηγή: fthis.gr 

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ