ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΞΑΝΘΗ 19:00 (ΕΞ' ΑΝΑΒΟΛΗΣ)

Παναθηναϊκός – Ξάνθη part II: Σήμερα… ξεμπερδεύει!

Δεύτερη απόπειρα σήμερα για τη διεξαγωγή της τελευταίας αναμέτρησης της σεζόν για τον Παναθηναϊκό.

Παναθηναϊκός - Ξάνθη part II: Σήμερα... ξεμπερδεύει!

Δεν τον ήθελε χθες τον Παναθηναϊκό, καθώς η δυνατή καταιγίδα οδήγησε τον διαιτητή Στυλιαρά να διακόψει την αναμέτρηση με την Ξάνθη στο έβδομο λεπτό της αναμέτρησης, μην έχοντας σκοπό να ρισκάρει την ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών.

Η θεομηνία έβαλε στον «πάγο» για 24 ώρες το τελευταίο ματς του Παναθηναϊκού σε μια άκρως προβληματική σεζόν, γεμάτη ταλαιπωρία και αβεβαιότητα. Σήμερα, στις 19:00, οι δύο ομάδες θα επανέλθουν στη Λεωφόρο, για να παίξουν τα 83 λεπτά που έμειναν, ώστε να κλείσουν και επισήμως τις υποχρεώσεις τους.

Άπαντες θα επιστρέψουν στον αγωνιστικό χώρο με την ελπίδα πως δεν θα αντιμετωπίσουν εκ νέου τα χθεσινά. Αξίζει να σημειωθεί ότι βάσει κανονισμού, οι δύο ομάδες θα παραταχθούν με τις συνθέσεις που άρχισαν το ματς. Έτσι, ο Παναθηναϊκός θα εμφανιστεί στο γήπεδο με τους: Διούδη, Γιόχανσον, Ινσούα, Κολοβέτσιο, Ευαγγέλου, Τζανδάρη, Κάτσε, Λουτσιάνο, Λουντ, Μυστακίδη, Δώνη.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 14.633 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.