ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ψυχαγωγία

The Crew 2: Αγώνες στον αέρα, τη θάλασσα και τη στεριά

Το νέο μέρος της σειράς για το γνωστό franchise της Ubisoft είναι εδώ.

The Crew 2: Αγώνες στον αέρα, τη θάλασσα και τη στεριά

H σειρά The Crew δεν είναι νέα για την αγορά των videogames και την ίδια τη Ubisoft. Το πρώτο παιχνίδι της κυκλοφόρησε πριν από λίγα χρόνια, ως πείραμα σε έναν ανοιχτό κόσμο γεμάτο αγώνες. Η Ivory Tower επιστρέφει με το The Crew 2, το οποίο και έρχεται στα ράφια των καταστημάτων στα τέλη του Ιουνίου.

Ο παίκτης έχει μπροστά του έναν χάρτη μικρογραφία των ΗΠΑ, όπου και είναι διασκορπισμένες δραστηριότητες. Σε αυτές, μπορεί να δηλώσει συμμετοχή ως οδηγός, αλλά δεν περιορίζεται στα αυτοκίνητα. Σκεφτείτε πολύ απλά ένα Need for Speed game ανοιχτού κόσμου, στον οποίο μπορείτε να οδηγήσετε αυτοκίνητα, να πιλοτάρετε αεροσκάφη και να πάρετε στα χέρια σας το τιμόνι ενός ταχύπλοου. Μάλιστα μερικοί αγώνες συνδυάζουν όλα τα παραπάνω! Η ομάδα ανάπτυξης έχει βελτιώσει κατά πολύ όσα είχαμε δει στο πρώτο μέρος, αφού οι καιρικές συνθήκες είναι πιο πλούσιες, οι σκιάσεις βελτιωμένες, τα μοντέλα των αυτοκινήτων και αεροσκαφών έχουν περισσότερη λεπτομέρεια και η συνολική εικόνα δείχνει να έχει περάσει σε νέα εποχή.

Η λογική των αγώνων θυμίζει έντονα αυτά που είχαμε ζήσει και στο πρώτο The Crew, δηλαδή μια προσέγγιση που ισορροπεί ανάμεσα στο ρεαλισμό και το Arcade και βάζει τους παίκτες είτε να τερματίσουν πρώτοι, είτε να συλλέξουν αντικείμενα και πόντους, είτε απλά να περιφέρονται στον χάρτη μέχρι να αποφασίσουν τι θα κάνουν. Κάθε μεριά του τεράστιου κόσμου έχει και διαφορετικό τερέν και στους σχετικούς αγώνες μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή συγκεκριμένα οχήματα.

Στο The Crew 2 υπάρχουν αυτοκίνητα πολλών κατηγοριών, μηχανές, αλλά οι πραγματικά νέες προσθήκες είναι τα αεροπλάνα και τα ταχύπλοα. Το άλμα από τον ένα αγώνα στον άλλον γίνεται σε μικρό χρονικό διάστημα, αλλά στον έξω κόσμο, η αλλαγή οχημάτων γίνεται στιγμιαία. Ανά πάσα στιγμή διαλέγουμε από τα διαθέσιμα οχήματα και το ένα παίρνει τη μορφή του άλλου. Μπορούμε να ορίσουμε και συντομεύσεις για ό,τι προτιμάμε περισσότερο και να γλιτώνουμε ακόμη περισσότερο χρόνο.

Η Ubisoft λέει ότι οι διακοπές για φόρτωση θα είναι γενικά λίγες και σύντομες σε κάθε περίπτωση, σίγουρα όχι κατά την εναλλαγή οχημάτων πάντως. Η ελευθερία και η αμεσότητα αυτή αφήνει γλυκιά γεύση, όπως και να το κάνουμε. Πάντως, επιμένουμε πως όχι μόνο ήταν αδύνατο να βγει άκρη για τη συνολική συμπεριφορά των διαφόρων οχημάτων, διότι όχι μόνο δεν είναι τελική η έκδοση της δοκιμής αλλά είναι άγνωστο και τι ρόλο παίζει το σύστημα προόδου στη συγκεκριμένη.

To The Crew 2 έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 29 Ιουνίου σε εκδόσεις για PC, PS4 και Xbox One και στα ελληνικά καταστήματα μπορείτε να βρείτε ήδη αρκετές προσφορές για προ-παραγγελία!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ