ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τζέιμς: «Στον Παναθηναϊκό δεν θα μπορούσα να έχω αυτόν το ρόλο»

Ο Μάικ Τζέιμς σε δηλώσεις του επεσήμανε ότι στον Παναθηναϊκό δεν θα μπορούσε να έχει τον ρόλο, που θα πάρει στη νέα του ομάδα.

Τζέιμς: «Στον Παναθηναϊκό δεν θα μπορούσα να έχω αυτόν το ρόλο»

Ο Μάικ Τζέιμς αφού πέρασε τα ιατρικά στην Αρμάνι προέβη σε δηλώσεις πριν αναχωρήσει για την πατρίδα του.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Οι διακοπές μου έχουν ολοκληρωθεί. Επιστρέφω στις ΗΠΑ για να προπονηθώ και να είμαι έτοιμος τον Αύγουστο».

 «Επέλεξα την Αρμάνι γιατί ήθελα να είμαι το σημείο αναφοράς σε μία ομάδα της Euroleague, κάτι που δεν μπορούσε να γίνει στον Παναθηναϊκό με την παρουσία παικτών όπως ο Καλάθης και ο Γκιστ.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.359 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όσο για τον ρόλο μου; Πέρυσι ήρθα στην Ευρώπη στα μέσα της σεζόν, αλλά προσαρμόστηκα. Σε γενικές γραμμές στην καριέρα μου πάντα ήμουν ο παίκτης που του έδιναν την μπάλα. Αυτό έγινε και την πρώτη μου χρονιά στην Αθήνα, ακόμα και με τον Καλάθη μαζί στην ομάδα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.