ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Ματ Λοτζέσκι: «Να πάμε στο Final-4»

Ο Ματ Λοτζέσκι επεσήμανε σε δηλώσεις του ότι ήθελε πολύ να παραμείνει στον Παναθηναϊκό.

Ματ Λοτζέσκι: «Να πάμε στο Final-4»

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε σήμερα την επέκταση της συνεργασίας του με τον Ματ Λοτζέσκι. Ο Ματ μίλησε στο επίσημο σάιτ της ΚΑΕ, με αφορμή το γεγονός αυτό.

Ματ Λοτζέσκι

Αναλυτικά όσα είπε ο Ματ Λοτζέσκι στο paobc.gr:

“Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που θα παραμείνω στον Παναθηναϊκό. Ήταν αυτό που ήθελα πραγματικά γι’ αυτό και νιώθω όμορφα. Ανυπομονώ να ξεκινήσω και πάλι τη δουλειά με τους συμπαίκτες μου, τον κόουτς Πασκουάλ και το υπόλοιπο επιτελείο” 

“Η περσινή σεζόν ολοκληρώθηκε πολύ καλά με την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Είμαστε Παναθηναϊκός και αυτός είναι πάντα ο στόχος μας. Ωστόσο δεν καταφέραμε να προκριθούμε στο Final 4 της Euroleague γεγονός που μας στεναχώρησε πολύ. Είχαμε το πλεονέκτημα έδρας όμως πέσαμε πάνω στην μετέπειτα πρωταθλήτρια Ευρώπης Ρεάλ και δεν τα καταφέραμε χάνοντας τρία ματς στις λεπτομέρειες. Ελπίζω πως την καινούρια σεζόν θα μπορέσουμε να πάμε. Υπόσχομαι πως θα κάνουμε τα πάντα για να επαναφέρουμε τον Παναθηναϊκό εκει που ανηκει”.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.378 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

“Οι φίλοι του Παναθηναϊκού είναι υπέροχοι. Η στήριξη που μας προσέφεραν πέρσι ήταν συγκλονιστική. Ξέρω πως και την νέα σεζόν θα είναι δίπλα μας. Μαθαίνω πως είναι έτοιμοι να κάνουν ένα ακόμη ρεκόρ με τα εισιτήρια διαρκείας. Θέλουμε να ανταποδώσουμε αυτή την αγάπη τους με κάθε τρόπο”.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.