ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Η Ζαλγκίρις ανακοίνωσε το μεγαλύτερο μπάτζετ της ιστορίας της (pic)

Το φετινό μπάτζετ της Ζαλγκίρις, η μισθοδοσία και η αύξηση σε σχέση με την περασμένη σεζόν.

Η Ζαλγκίρις ανακοίνωσε το μεγαλύτερο μπάτζετ της ιστορίας της (pic)

Έπειτα από μια εξαιρετική σεζόν, η Ζαλγκίρις του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους προέβη σε σημαντικές ανακοινώσεις σχετικά με το οικονομικό της status για την επικείμενη αγωνιστική περίοδο.

Η συμμετοχή στο Final-4 και οι πωλήσεις έφεραν τους Λιθουανούς σε θέση ισχύος, με αποτέλεσμα το μπάτζετ να αυξηθεί, φτάνοντας στο μεγαλύτερο δυνατό επίπεδο, σε συνάρτηση πάντα με το μέγεθός της.

Όπως ανακοίνωσε η Ζαλγκίρις, το φετινό μπάτζετ φτάνει στα 10.7 εκατ. ευρώ, παρουσιάζοντας αύξηση 2.2 εκατ. ευρώ σε σχέση με το περσινό μπάτζετ των 8.5 εκατ. ευρώ. Από τα 10.7, τα 7.4 εκατ. αφορούν τη μισθοδοσία του υπάρχοντος ρόστερ.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 46.202 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η εξέλιξη αυτή πιστώνει την άνοδο του πρεστίζ της Ζαλγκίρις, με τον Λιθουανό δημοσιογράφο, Ντονάτας Ουρμπόνας, να σχολιάζει: «Φαίνεται ότι πρόκειται για το μεγαλύτερο μπάτζετ της ομάδας ever».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.