ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Πολύτιμα συμπεράσματα για το μέλλον

Στο φιλικό με τον Αιγινιακό χρησιμοποιήθηκαν αρκετοί ποδοσφαιριστές από την ομάδα Νέων, φανερώνοντας και εμπράκτως ότι υπάρχει ταλέντο έτοιμο για μελλοντική χρήση.

Παναθηναϊκός: Πολύτιμα συμπεράσματα για το μέλλον

Ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε το απόγευμα του Σαββάτου τον Αιγινιακό στο Κορωπί, σε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα, με τον Γιώργο Δώνη να έχει την ευκαιρία να τσεκάρει την ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών της πρώτης ομάδας αλλά και το τι… ακολουθεί.

Στο παιχνίδι συμμετείχαν δέκα ποδοσφαιριστές από την «πράσινη» Κ-19 και έδειξαν ότι υπάρχει μπόλικο ταλέντο στην Ακαδημία του Παναθηναϊκού, η οποία μεταξύ άλλων έχει «βγάλει» και ορισμένους από τους πρωταγωνιστές της φετινής πορείας, όπως τον Μπουζούκη, τον Χατζηγιοβάνη, αλλά και τους Εμμανουηλίδη, Μαυρομμάτη, Κότσαρη και ούτω καθεξής.

Οι Νέοι ήταν ωραίοι και έδωσαν στον Δώνη το «πάτημα» για να τους παρακολουθεί στενότερα κατά τη διάρκεια της σεζόν που διανύουμε, ώστε σταδιακά να χρησιμοποιεί ορισμένους εξ αυτών στις προπονήσεις, τα φιλικά αλλά και στην προετοιμασία του επόμενου καλοκαιριού.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 5.762 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Εξάλλου, ο σκόρερ της αναμέτρησης προέρχεται από την Κ-19 (Τζαβίδας), όπως και οι Χριστοδουλής, Ζερβόπουλος, Καραγιάννης, Καλομοίρης, Σκεντεράι, Ζαγαρίτης, Ηλιάδης, Αθανασακόπουλος και Σερπέζης, οι οποίοι χρησιμοποιήθηκαν στο χθεσινό φιλικό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.