ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αναβολή για Ρέις- Ρινάλντι, εκδικάστηκε του Σιλά!

Κανονικά εκδικάστηκε η υπόθεση του Γιακούμπα Σιλά από την Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ ενώ αναβολή πήραν οι υποθέσεις Λαουτάρο Ρινάλντι και Νούνο Ρέις.

Αναβολή για Ρέις- Ρινάλντι, εκδικάστηκε του Σιλά! | panathinaikos24.gr

Η Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ είχε προγραμματίσει σήμερα να εκδικάσει τρεις υποθέσεις, οι οποίες  αφορούσαν τον Παναθηναϊκού και τους Σιλά, Ρινάλντι και Νούνο Ρέις.

ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός: Η σέντρα του αγώνα και το κανάλι μετάδοσης
ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός: Η σέντρα του αγώνα και το κανάλι μετάδοσης 3.018 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρόλα αυτά, εκδικάστηκαν μόλις η μία από τις τρεις υποθέσεις. Για την ακρίβεια αναβολή πήραν οι υποθέσεις Ρινάλντι και Ρέις ενώ εκδικάστηκε κανονικά αυτή του Σιλά.

Για τους δύο πρώτους οι «πράσινοι» ζήτησαν αναβολή, αίτημα που έγινε αποδεκτό από την πλευρά των δύο ποδοσφαιριστών. Συγκεκριμένα, η εκδίκαση της υπόθεσης αναμένεται να γίνει στις 5 Νοεμβρίου. Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε ανοιχτή επικοινωνία, αλλά ακόμα δεν έχει βρεθεί λύση. Στόχος είναι να δοθεί άμεσα ένα μικρό ποσό και στους δύο και το υπόλοιπο να χωριστεί σε ισόποσες δόσεις.

Την ίδια στιγμή εκδικάστηκε κανονικά η υπόθεση του Γιακούμπα Σιλά. Οι δύο πλευρές έχουν περιθώριο μίας εβδομάδας για να καταθέσουν υπόμνημα, με την απόφαση να αναμένεται για πιο μετά. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο «πράσινο» στρατόπεδο δεν υπάρχει ανησυχία, μιας και το ποσό που οφείλεται στον Σιλά είναι μικρό.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

HIGHLIGHTS

READ MORE

close